Gulyás Milán és Pajor Dávid is hosszabbított a Pakssal

"Bizakodóan állok a következő évadhoz, mindenképpen a klubhoz és a városhoz méltó szezont szeretnénk futni.” - Gulyás Milán

Az Atomerőmű SE facebook közleményei:

Gulyás Milán is velünk marad a 2022/23-as szezonban.

-Milánnal plusz egy évet hosszabbítottunk. A magyar játékos az előző szezont kényszerpihenőn töltötte, miután két bokaműtéten is átesett. A rehabilitációja jól sikerült és teljes erőbedobással készül a visszatérésre.

“A tavalyi szezon nem úgy sikerült, ahogy terveztük sem csapat szinten, sem egyénileg. Kétszer műtöttek meg egy éven belül, a klub viszont végig mellettem volt, így nem is volt kérdés mit válaszoljak, amikor a hosszabbításról volt szó. Bizakodóan állok a következő évadhoz, mindenképpen a klubhoz és a városhoz méltó szezont szeretnénk futni.”
-mondta Gulyás Milán

“Milán már picit rutinosabb, hiszen játszott már más csapatokban is, de fontos lesz, hogy a sok kihagyása és a sérülése után “visszahozzuk”. Itt is szeretném elmondani azt, amit a Pajor Dávid esetében nyilatkoztam, fontos, hogy a paksi nevelésű játékosok is szerepet kapjanak a felnőtt csapatban. Nagy sikert ért el a paksi U16-os csapat idén, ebből is látszik, hogy van utánpótlás az Atomvárosban. Örülök, hogy Milán is velünk tart a következő szezonban.”
-nyilatkozta Csirke Ferenc vezetőedzőnk.

Pajor Dáviddal két évre hosszabbítottunk.

-A fiatal játékosunk évek óta erősíti az utánpótlás, a felnőtt és a B csoportos csapatainkat, ráadásul a 2021/22-es szezon végén egyre több játéklehetőséget kapott Jan Pavlík mestertől, amit jó szerepléssel “köszönt meg”. Dávid az utolsó U20-as szezonjában 25 mérkőzésen 20.5 pontot, 8.2 lepattanót és 4.7 gólpasszt átlagolt, az A csoportban pedig 23 mérkőzésen lépett pályára.

“Fontos, hogy a saját értékeket megtartsa az ember, ha lehet építeni a paksi utánpótlásra akkor ezt meg kell tenni. Örülök, hogy Dávid velünk marad, a tavalyi évben sok játéklehetőséget kapott, megmondom őszintén az ő szerepeltetését nem szeretném a fiatalszabályra fogni, hiszen jó “anyag”, jó keze van.”
-mondta Csirke Ferenc vezetőedzőnk.

Dávid hálás a lehetőségért:
“A bajnokság végén a vezetőség megkeresett a hosszabbítással kapcsolatban, amit én nagy örömmel fogadtam, ugyanis Paks nekem már nagyon közel áll a szívemhez, mind a város, mind a szurkolók, akiknek ezúton is szeretném megköszönni, hogy végig velünk voltak a nehéz helyzetekben is. Izgatottan várom már az új szezont az új edzői stábbal, bízom benne, hogy sikeresebb évnek nézünk elébe. Én személy szerint mindent meg fogok tenni, amit csak tudok annak érdekében, hogy győzelemhez segítsem a csapatot! Hajrá ASE!”

 

fotó, slide: Atomerőmű SE férfi kosárlabda facebook

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus