Nagyon pozitív embernek tartja Forray Gábort a KTE új légiósa

Milos Dimics szerint ő három posztot is képes megoldani, az eddigi benyomásai pozitívak új csapatáról. 

Idén ismét öt légióssal vág neki a szezonnak a KTE-Duna Aszfalt NBI/A-s csapata, Marko Djeraszimovics, Rasztko Dramicsanyin és Kemal Karahodzsics megtartása mellett igazoltak egy amerikai irányítót, Juan'Ya Greent, illetve egy szerb "mindenest", Milos Dimicset. Utóbbi 2012-ben a szerb bajnokság MVP-je volt, alapvetően kettes poszton bevethető, de több szerepkörben is használható, rutinos játékosnak számít.

"Szerintem Kecskemét kiváló közeg számomra, csupa jót hallottam a klubról, ezek győztek meg arról, hogy igazoljak ide. Az első benyomásaim nagyszerűek, a csapat elég vegyes, vannak idősebb, rutinosabb, tapasztaltabb játékosok és vannak fiatalabb, feltörekvő játékosok is. Itt az idő játszani, elég sok felkészülési meccs áll előttünk. A csapat jól fogadott, együtt lógunk a pályán kívül is, az edző pedig egy nagyon pozitív személyiség, tele pozitív energiával, ami sokat jelent minden játékosnak" - mondta a Kezdő5.hu-nak Dimics.

A KTE csütörtökön a magyar férfi válogatottal is megmérkőzik, ez is belefért a sűrű felkészülési programba. "Szerintem nagy meccs lesz, főleg a magyar játékosoknak, akik lehetőséget kapnak arra, hogy bizonyítsanak a szövetségi kapitánynak, ez a találkozó talán egy lépcsőfokot jelenthet majd a karrierjükben. Érdekes mérkőzés és jó visszajelzés lesz" - mondta erről a légiós.

"Én azt fogom játszani, amit majd az edző kér tőlem. Alapvetően három posztot is meg tudok oldani, erősségem a kettő-kettőzés és az egy-egyezés, de hosszú a szezon, sok mérkőzést kell lejátszani, szóval majd meglátjuk, hogy hogyan alakul."

fotó: KTE Kosárlabda Klub Facebook

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus