A Pelicans már jelezte Anthony Davisnek, hogy nem a csapat tagja

A csapat videósai már elkészítették az új intro videót, ami pont ugyanaz, mint az eddigi, csak Davis nem szerepel benne.

A New Orleans Pelicans láthatóan berágott Anthony Davisre: a csapat nem tétlenkedett, azonnal kivette cserét kérő sztárját az intro videóból, amelyet a ma hajnali, Denver Nuggets elleni mérkőzés előtt játszott le a klub. Davis lekerült a franchise hivatalos facebook és twitter oldalairól is, utóbbin Jrue Holiday vette át a helyét.

A helyzetet jól mutatja, hogy bár a cserekérelmét követően Alvin Gentry vezetőedző azt mondta, játszani fog a magasember a Pelicansnél akár elcserélik, akár nem, a tréner ma hajnalban már bizonytalanságát fejezte ki ezzel kapcsolatban. Gentry még mindig úgy gondolja, hogy fog Davis Pelicans mezben pályára lépni, de ezt majd meg kell beszélni házon belül, hogy mi a legjobb az együttesnek és magának a játékosnak is.

Adrian Wojnarowski (ESPN) közben annyit tett hozzá az eddigi hírekhez, hogy forrásai szerint a Pelicans úgy gondolkodik, hogy nincs érdekében, hogy most, a deadline előtt a Lakershez cserélje Davist.

A régi intro video vége:

Az új záró képkockái:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus