A Warriors lassan tényleg egy nagy (Curry) családdá válik

Steph Curry húga, Sydel férjhez ment Damion Lee-hez, aki júliusban kötött two-way szerződést a Golden State Warriorsszal.

A Curry-család hölgytagja idén nyáron végzett az egyetemen (ahol egyébként röplabdázott, mint édesanyja), és szeptember elsején jött el az ideje a házasságnak. A szerencsés fiatalember Damion Lee, aki 2016-ban végzett a Louisville Egyetemen, és eddig elég hányattatott pályafutása volt. Korábban négy évet töltött a Drexel Egyetemen, és 2015-ben kapta meg a lehetőséget a Louisville-nél, éppen akkor, amikor a kosárprogramjukat pénzügyi visszaélések miatt megbüntette az NCAA, így hiába futott nagyszerű évadot a csapattal, a Louisville nem szerepelhetett a March Madnessen a liga eltiltása miatt. 2016-ban nem draftolták, másfél év G-Liga és egy súlyos sérülés után jutott el oda, hogy tavasszal a Hawksnál kapjon 15 meccset a bizonyításra. Előtte a Santa Cruz Warriorsnál játszott, jövőre is javarészt ott számítanak majd rá – a magánéletben viszont már sínen van, és egyébként tagja az őszi világbajnoki selejtezőkre készülő amerikai válogatottnak is. 

Lee (akinek édesanyja katona, szolgált az első Öböl-háborúban) egyébként több lábon áll, diplomája van, szociológusként, illetve speciális iskolai tanárként is elhelyezkedhet karrierje után – újdonsült felesége egyébként családterapeutaként dolgozna majd a jövőben. 

Néhány pillanat az esküvőről és lagziról:

Damion Lee néhány szép NBA-s pillanata:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus