Doc Rivers élő egyenesben nevezte bohócnak Harrellt és Dwight Howardot

Danny Green és Dwight Howard megkapta a tavalyi aranygyűrűit, majd Howardot kiállították, miután összeakadt Harrellel - Rivers pedig a negyedvégi interjúban ki is osztotta mindkét nagyembert.

Az első negyed után vonultak le a csapatok, amikor Howard és Harrell útjai keresztezték egymást - Howardot kiállították, Harrell technikait kapott. A dolognak volt előzménye, Howard próbált belemászni már korábban is Harrell fejébe.

Az első negyed végén a vendégcsapat edzőjének hagyományos interjúján rá is kérdeztek, mit gondol az esetről, amire Rivers annyit mondott: "bohócok mindketten". Utána beszélt arról, hogy a Phillyben Mike Scott a következő magasember 2 faulttal, "utána én vagyok a következő nagyember a padon", emiatt sem örült Howard butaságának.

Ellenfél edzőjétől általában kemény lebohócozni az ellenfelet, de hozzá kell tenni, hogy Rivers egészen 2020 őszéig edzette Montrezl Harrellt, aki a liga egyik legjobb cseréjévé nőtte ki magát a keze alatt. 

A Philly végül legyűrte a hiányzó sztárok csatájában a Lakerst, így Howard talán nem kap nagyobb fejmosást. Azért a szépre is emlékezhetett, hiszen Greennel együtt megkapták a gyűrűiket és tribute videójukat. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus