Így búcsúzott Kobe Bryanttől a Lakers

Usher, a Boyz II Men és Ben Hong felléptek, LeBron James pedig megható beszédet mondott a Portland elleni mérkőzés előtt.

Ma hajnalban a Los Angeles Lakers a Portland TrailBlazerst fogadta, az aranysárga-lilák pedig elbúcsúztak vasárnap elhunyt legendájuktól, Kobe Bryanttől.

A közel félórás megemlékezésen fellépett Usher, Ben Hong és a Boyz II Men is, majd beszédet mondott LeBron James, aki összegyűrte az előre megírt gondolatait. Arról beszélt, hogy sokat hallott arról, hogy a Lakers Nation egy család, de ezen az estén vált világossá számára, hogy mennyire így is van ez tulajdonképpen. James ünnepként tekintett erre az estére, ahol Kobe-t és a Lakersnél töltött 20 évét ünnepelték. Az közös volt mindkettejükben, hogy mindig győzni akartak és nagy játékosok lenni. A csapattársaival szeretné folytatni Kobe örökségét nemcsak idén, hanem addig, amíg tudnak játszani, mert ezt akarná Kobe Bryant is. Azzal zárta gondolatait James, hogy Kobe azt mondta, "Mamba out", de ez az ő verziójukban annyit jelent, hogy soha nem felejtik el, és emléke örökké él tovább.

A megemlékezés:

A félidőben Wiz Khalifa és Charlie Puth adták el a "See you again"-t:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus