Videó: DeMar DeRozan nagyinterjúja az ESPN SportsCenterben

Az orvosi vizsgálatok után hivatalos lett a Leonard-DeRozan csere, utóbbit meg is hívta Chris Haynes egy hosszabb beszélgetésre.

A Spurs újdonsült hátvédje rengeteg mindenről beszélt:

A San Antonio egy olyan játékost kap, aki egész karrierje alatt nagy súlyokat vitt el a vállán, ez itt sem lesz másképp, bajnoki címért akar küzdeni.

Még mindig sokkban van a cseréje miatt, de felhívta Rudy Gayt, akivel jó néhány év után újra csapattársak lesznek (a minap egyébként a Drew League-ben már játszottak is együtt), és elkezdtek röhögni azon, hogy ők is "újraegyesülnek". 

Nem hatották meg Masai Ujirinek, a Raptors GM-jének bocsánatkérő szavai, továbbra is úgy gondolja, hogy nem volt fair vele szemben, hogy a cserével kapcsolatban gyakorlatilag semmilyen tájékoztatást nem kapott az utolsó napig. Azt gondolta, hogy ennyi év hűséges szolgálat után ennél kicsit többet érdemelt volna, de úgy tűnik, ezt rosszul gondolta. 

Most, amikor végre az egyetlen ember (LeBron James), aki miatt nem tudtak bejutni a döntőbe, elhagyta a Keleti Konferenciát, egy óriási esély nyílt a Toronto előtt, hogy megtegyék azt a lépést, amit eddig nem tudtak, de ennek ő már nem lehet a részese. 

Amikor kiderült a csere, elment a Toronto vezérdrukkeréhez, az ismert rapper Drake-hez, akivel órákon keresztül beszélgettek kosárlabdáról és az életről. Óriási szüksége volt arra, hogy egy hiteles ember mondja el neki, hogy mit jelent ő ennek a városnak, ennek a közösségnek. 

Csapattársát és jó barátját, Kyle Lowryt éjszaka ébresztette fel a csere hírével, aki félálomban nem akarta elhinni, hogy ez igaz, és letette a telefont. Reggel egy nagyon hosszú szöveges üzenetet küldött neki Lowry, annak segítségével tudta átvészelni a napot, amikor napvilágot látott a csere. Az üzenet tartalmát nem akarta megosztani az interjúban. 

A teljes interjú, feliratozási lehetőséggel:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus