Élőkép a Körmend - Paks rangadóról!

A ma este 18 órakor kezdődő Körmend - Paks rangadóról élőképes közvetítést ad az MTE TV.

Férfi NBI/A-csoport, Alapszakasz, 26. forduló - 2015. március 7.

Egis Körmend (9., 10-13) - Atomerőmű SE (1., 19-4), 18:00 (MTE TV)
Játékvezetők:  Pálla Z., Hegedüs T., Boros T. (Forrai)
Fullcourt-link: http://195.56.77.56/n4/?hun_156

A Paks a hétközi játéknapon egy félidő leforgása alatt elintézte a ZTE együttesét, egy percig sem forgott veszélyben az alapszakaszt megnyerő együttes győzelme annak ellenére sem, hogy a több mint húsz pontos hátrányból komoly mennyiséget faragott le a zalai alakulat. A reguláris szakasz első helyének megszerzése miatt azonban nem lehetnek felhőtlenül boldogok a ASE-nál, ugyanis tegnap derült ki, hogy Jones számára véget ért a szezon. Ez a tény nem csak a Körmend ellen, de a bajnokság folytatására nézve is komoly nehézségek elé állítja Dzunics mestert.

A hétközi fordulóban a Szeged több mint tíz pontos hátrányból egyenlített a vasiak ellen, de Tóth Norbert sorozatban dobott 12 pontjával új lendületet adott a piros-feketéknek, akik nyertek és továbbra is veretlenek hazai pályán 2015-ben. A rájátszásért folytatott harcban azonban minden mérkőzést nyerniük kell saját csarnokukban, ennek megfelelően az elmúlt hetek, de talán hónapok legnehezebb kihívása vár rájuk a Paks ellen. Örömteli tényként hathatott a körmendi szurkolók számára, hogy Ferencz és Tóth is ponterős játékkal járult hozzá a szerdai győzelemhez, komolyan megnövekednének a vendéglátók győzelmi esélyei, ha hasonló teljesítménnyel szolgálnának válogatottjaik a mai összecsapáson is. Amennyiben a hazaiak legalább tíz ponttal legyőzik ellenfelüket, akkor bármennyire is meglepő tény, de tavaszi bajnoknak tudhatnák magukat.

Meg tudja-e szakítani az ASE a vendég csapatok idei negatív sorozatát a Szentély Arénában vagy a Körmend tovább folytatja menetelését a legjobb nyolc felé? A válasz az MTE TV közvetítéséből kiderül.

A mérkőzésről az MTE TV élőképes közvetítést ad, 17 óra 55 perces kezdettel.


Broadcast live streaming video on Ustream


Az élő közvetítés eléréséhez kattints a képre!

A közvetítésben az MTE TV médiapartnere a Kezdő5.hu. - A kosárlabda közös szenvedélyünk!

 Fotó - Jene Sándor - kezdő5.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus