Ötvenperces döntetlen az ASE és a PVSK edzőmeccsén

Mindkét oldalon próbálgatták az új légióst, a rendes játékidőben vendég siker született - de még kétszer öt percet hosszabbítottak a felek

A kosarlabda.ase.hu portál beszámolója:

Edzőmérkőzés
Atomerőmű SE – PVSK Veolia 91-91 (17-22, 21-12, 15-23, 19-21, 13-7, 6-6)
Paks, 2018.02.26.

ASE: Hinds 12/6, Tarrant 14/8, Medve 19/12, Guinn 15/9, Ogunyemi 16.
Cs.: Garamvölgyi 6, Gulyás 5/3, Pajor 4.
Vezetőedző: Teo Cizmic

PVSK: Durham 15/3, Brooks 16/9, Antóni 6/6, Budimir 8/6, Sarlija 12.
Cs: Demeter 11/3, Bíró 17/9, Krnjajski -, Popgyákunik 5/3.
Vezetőedző: Csirke Ferenc

Az Eszék tegnapi legyőzése után ma a Pécs volt a tolnaiak ellenfele a válogatott szünetben. Edzőmérkőzéshez képest jó iramú játéknak örülhettek a szakvezetők, igaz, a meglehetősen tartalékos felállások miatt (az egyik oldalon Ruják, Eilingsfeld és Barnies, a másikon pedig Harazin és Supola nem léphetett pályára) meglehetősen sok hiba is tarkította az összecsapást, melynek első félidejét a hazaiak zárták előnnyel.

A második félidőben már hullámzóbb volt a játék, és ebből a hullámzásból nem a Paks jött ki jól. A Pécs szép lassan elkezdte átvenni az irányítást elsősorban az új igazolás, Brooks révén. Az utolsó öt percnek hét pontos vendég előnnyel futottak neki a felek, ami -  bár mindent megtettünk az egyenlítésért, de - elégnek bizonyult ahhoz, hogy behúzzák a győzelmet a vendégek.

Legalábbis akkor úgy tűnt, ki lehet ezt jelenteni, de a lefújást követően az edzők megegyeztek egy plusz, öt perces negyedben, mert ugye mégiscsak a gyakorlás volt a cél. Ezt megnyerték a hazaiak, igaz csak annyival, hogy egál legyen a vége és jöhessen a második ráadás. Ebben szintén nem született döntés, így 50 percet követően a befejezés mellett döntöttek a felek. A mérkőzés kiváló iramot hozott és határozottan hasznos volt a csapatok számára, hiszen mindkét oldalon folyamatban van egy-egy új játékos beépítése.

Fotó - ase.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus