A "22-es csapdája" Körmenden

Egy igazi kosaras fellegvárban, Körmenden kerül sor a hét végén az OTP Junior Adidas Streetball sorozat következő versenyeire.

 

Szombaton immáron 22. alkalomal látogat a streetball-sorozat a vasi kisvárosba, amely az egyik legrégebbi vendéglátója a szabadtéri kosaras fesztiválnak. A szervezők reményei szerint a rendezvényeken rendre tiszteletét tevő polgármester, Bebes István mellett idén is kilátogat a jelenlegi csapat néhány játékosa, valamint pár korábbi legenda. 

A tervek szerint reggel 9-kor a Szabadság téren kezdődő fesztiválon összesen 9 pályát telepítenek. A különböző kategóriák, korosztályok - a kenguru csapatok ezúttal is nevezési díj nélkül mérhetik össze tudásukat - csapatainak küzdelmei mellett természetesen ezúttal is üde színfoltot jelenthetnek majd az ügyességi viadalok, a Millió forintos kéz elnevezésű dobóverseny, valamint a zsákolók versengése. 

Ha olyan rekkenő hőség talán nem is lesz, mint a múlt hét végén Zánkán, de azért így is igen nagy meleg várható, ezért a szervezők most is kérik a résztvevőket, hogy gondoskodjanak bőségesen folyadékról, s óvják magukat sapkával, naptejjel a napsszúrástól és a leégéstől. 

fotó: hajraveszprem.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus