A Kecskemét legyőzte a Szedeákot

Az első félidőben 11 ponttal volt jobb Forray Gábor együttese, és bár a harmadik negyedben visszajött a meccsbe a szegedi alakulat, végül 72-66-ra győzött a KTE.

Felkészülési mérkőzés
KTE-Duna Aszfalt - Naturtex-SZTE-Szedeák 72-66 (25-17, 21-18, 12-21, 17-13)

KTE-Duna Aszfalt: Wittmann 7/3, Djeraszimovics 14/3, Mészáros 2, Dramicanin 24/12, Karahodzsics 4.
Csere: Molnár M. 6., Dimic 15/3, Molnár D. -.

Naturtex-SZTE-Szedeák: Boltics 1, Wirth 10/3, Davis 7, Juhos 13/6, Sulovics 4.
Csere: Kerpel-Fronius 10/6, Vágvölgyi -, Green 9, Bonifer 4, Révész 6, Mayer 2, Goldring -.

A meccs teljes statisztikáját a Szedeák hivatalos facebook-oldalán találjátok!

A ktekosar.com összefoglalója Forray Gábor vezetőedző nyilatkozatával:

Pénteken délután lejátszotta első felkészülési mérkőzését a KTE-Duna Aszfalt. Ott volt a pályán az új igazolás, Milos Dimics, míg Mészáros Máté most lépett pályára először kecskeméti színekben a visszatérése óta. Bár Juan’Ya Green már edzett a társaival, egyelőre még a kispadról tekintette meg a találkozót. Az első félidőben abszolút mi irányítottuk, a harmadik negyed inkább a vendégeké volt, de végül 72-66-os győzelmet arattunk.

Forray Gábor: - A felkészülési mérkőzéseken az eredmény másodlagos, de mint minden sportember, mi is győzni akartunk, boldog vagyok, hogy sikerült. Meglátszott, hogy kemény munkából vetettük bele magunkat a meccsbe, nagyon fizikális, agresszív és jó Szegeddel csaptunk össze. Azt gondolom, hogy mindkét csapat számára hasznos volt a találkozó, sok olyan dologra rávilágított, amiben javulnunk kell, de ez így van rendjén. Elkezdődik az edzőmeccsek sorozata, innentől másfajta munkát fogunk végezni. Örülök, hogy győzelemmel kezdtük az előszezont.

Fotó - Naturtex-SZTE-Szedeák hivatalos facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus