A körmendi klub közleménye

A Körmend az alábbi hivatalos közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe a klub korábbi tulajdonosával kapcsolatban. 

"A körmendi klub elhatárolódik Szabó-Forrai Zsolt ügyétől és cégeitől
 
Az elmúlt napokban számos visszhangot kapott a „piramisjátékként” aposztrofált befektetési ügy, amely Szabó-Forrai Zsolt nevéhez és cégeihez kötődik.
 
A klub vezetése nevében szeretnénk határozottan és egyértelműen nyilvánosságra hozni, hogy a körmendi kosárlabda csapatot működtető klubnak nincs semmilyen köze a piramisjáték gyanújába keveredett cégekhez!
 
Még akkor sem, ha Szabó-Forrai Zsolt korábban tulajdonosa volt a klubot működtető gazdasági társaságnak is. Ez a cég abban az időszakban Fortress Basketball Körmend Sport Kft.-ként létezett, de akkor sem végzett semmilyen befektetési vagy pénzügyi tevékenységet, nem volt részese ilyen üzleteknek. Akkor is kizárólag a kosárlabda csapat működtetése volt a tevékenysége. Ugyanúgy, mint ahogy annak előtte és azóta is, Basketball Körmend Sport Kft. néven.

Ezt a céget Zsebe Ferenc, a klub jelenlegi ügyvezetője 2012. szeptember 22-én megvásárolta. Azóta az ő száz százalékos tulajdonában van. Ettől a naptól Szabó-Forrai Zsoltnak semmilyen köze sincs a körmendi kosárlabdázáshoz.

Az általa végzett, vizsgált tevékenységektől klubunk a leghatározottabban elhatárolódik, és kijelentjük, hogy semmi közünk a vitatott pénzügyi tevékenységhez!"

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus