A TF-BP edzőmeccsen nyert a Honvéd ellen

Az élvonal újonca a Ludovika Campus másik "hazai" csapatával, a Budapesti Honvéddal játszott edzőmeccset.

A Budapesti Honvéd facebook oldalának közleménye:

NB I/B: Nagyon hasznos edzőmeccset játszottunk az A-csoportos TF-BP csapatával

Budapesti Honvéd - SERCO-TF-BP 67 - 86 (13-23, 20-25, 10-18, 24-20)

Honvéd: Szalay 2, Mucza 11/3, Pintér 9/3, Debreceni 7, Stefán 12.
Csere: Martinez 13/6, Tichov 2, Szentirmai -, Bea 7, Hargitai 4, Fülöp -, Steier -, Rozs -.

TF-BP: Krnjajszki 18/3, Clark 13/3, Buzás 14/6, McLane 8, Bergstedt 21.
Csere: Szobi 5, Beák 2, Kozma 3/3, Filipovics 2.

Felnőtt gárdánk edzőmérkőzést játszott az élvonalban szereplő TF-BP-vel, ami bizony a Horváth Ákos, Valerio Vincent és Kováts Róbert nélkül felálló Puskás-legénység számára is nagyon hasznosnak bizonyult. A palánk alatt jóval magasabb és nagyobb tömegű ellenféllel szemben ugyanis több eddigi gyengeségünkön is próbálhattunk javítani, az ellenféltől pedig maximális keménységet kaptunk 40 percen keresztül.

Biztató a három fiatal húzóember, Martinez Ralf (13 pont, 2/2 tripla), Mucza Tamás (11 pont) és Bea Bence (7 pont, 3 szerzett labda) agilis és hatékony játéka támadásban és védekezésben egyaránt, illetve hogy 13 embernek játéklehetőséget adva is végig tisztesen helyt tudtunk állni az egy osztállyal feljebb szereplő TF-fel szemben.

Folytatás pénteken 19:00-tól a Dózsa György úton, ahová az MTK-Törökbálint érkezik a következő bajnoki alapszakasz-derbire.

Puskás Artúr vezetőedző nyilatkozata a mérkőzés után:

"Nagyon hasznos mérkőzést játszottunk. Összességében felvettük a kesztyűt, keménységben és erőben nem volt nagy különbség. Nyilvánvaló, a TF légiósai más szintet képviselnek, ám nekik sem adtunk ingyen semmit. Helyenként kiváló támadásokat vezettünk, sokkal összeszedettebbek voltunk mint a legutóbbi bajnoki meccsünkön. Erre a tudatosságra lesz szükségünk az ünnepek előtti két, számunkra életbevágóan fontos összecsapáson is."

Fotó - hunbasket.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus