Az Alba a Komárnót is legyőzte

A szlovák együttes jobban kezdett a fehérváriaknál, de a 33 pontig jutó Lóránt vezetésével a végén fordítani tudott az Alba.

Az albakosar.hu beszámolója:

A honi második vonalban, az NB I/B-s bajnokságban érdekelt Veszprém elleni, hétvégi, magabiztos siker után az északi határszélen, az MBK-Rieker COm-therm Komárno ellen vívta második edzőmeccsét Dzunic Branislav csapata. Pályára lépett a nemzeti együttessel Kecskeméten edzőtáborozó, a soron következő világbajnoki selejtezőkre készülő Filipovics Márkó, akit a szövetségi kapitány, Ivkovic Stojan elengedett a hétközi találkozóra. A szlovák bajnokságban szereplő vendéglátók kezdtek jobban, az első negyedben különösen magabiztosak voltak, tíz pontos előnyt építettek, félidőben is vezettek, igaz, már csak öt ponttal, 49-44-re.

A folytatásban vettük át az irányítást, a palánk alatt csapatkapitányunk, Lóránt Péter végig remekelt, a kintről és bentről is jól célzó Filipovics is magabiztos volt. Az új irányítónk, Kyron Cartwright jól osztogatott, valamint öröm, hogy a fiataljaink jól szálltak be. Végül két ponttal győztünk a jó hangulatú, izgalmas összecsapáson, 200 néző előtt.

MBK Komárno-Alba Fehérvár 77-79 (25-15, 24-29, 13-14, 15-21)

Együttesünkben Cartwright 9/3, Markovic 7, Tóth P. 4, Filipovics 18/6, Lóránt 33/3, Varga M., Peringer 7, Awogbemi, Takács Martin lépett pályára.

Forrás - albakosar.hu
Fotó, Slide - Alba Fehérvár hivatalos facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus