Balássi Imre az Alba új elnöke

Tisztújító közgyűlést tartott az Alba Regia SC, Balássi Imre az új elnök, kérésére Dávid Kornél szakmai igazgató lesz. 

Tisztújító küldött közgyűlést tartott az Alba Regia SC, amelyen a sportklub új elnökét és elnökségét is megválasztották. Hosszas egyeztetések előzték meg a jelölést, a küldöttek a klubvezetőt és az elnökségi tagokat is nagy többséggel támogatták. Ahogy arról előzetesen már hallani lehetett, Balássi Imrét választoták elnöknek, aki így mostantól a Köfém SC mellett az Alba Regia SC első embere is.

Szabó Mátyás, a jelölő bizottság vezetője mint tapasztalt, a Köfém SC-t régóta, több nehéz helyzetben is sikeresen irányító sportvezetőt mutatta be Balássit, akit a szavazók meg is választottak az Alba Regia SC elnökének. Mostantól tehát két nagy fehérvári klub elnöki posztját is betölti Balássi Imre.

Balássi Imre elmondta, az ország egyik legpatinásabb egyesületének vezetésére kérték fel, és bár másik klubja valamint üzleti vállakozása is rengeteg elfoglaltsággal jár, úgy érzi, az elnökséggel és segítőivel hatékonyan tudja végezni új munkáját is. A kosárlabdázók továbbra is a kirakatcsapatot jelentik az egyesület számára, az új klubelnök reményét fejezte ki, hogy vissza tudnak kerülni a tradíciókhoz méltó helyre, akár a bajnoki döntőbe. 

Az új elnök azt is elmondta, hogy a kézilabdából érkezve, még klubvezetői tapasztalatai ellenére is úgy érzi, hogy szakmai segítségre szüksége van, ezért kérte a küldötteket, hogy Dávid Kornélt szakmai igazgatónak is szavazzák meg - ezt a küldöttek egyhangúlag meg is szavazták.

forrás, fotó: szekesfehervar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus