Bán Tibor Körmendre igazolt

Bán Tibor az Egis Körmend csapatához szerződött.

Az Egis Körmend sajtóközleménye:

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy fiatal, tehetséges kosarassal, Bán Tiborral bővül az Egis Körmend kerete. 

Ahogy korábban is jeleztük, saját nevelésű játékosunk, Doktor Péter nem fogadta el klubunk szerződésajánlatát. Mint később a híradásokból megtudtuk, Péter Zalaegerszegen folytatja pályafutását. Ez úton is sok sikert kívánunk neki új csapatában. Kívánjuk, hogy találja meg a számítását, és reméljük, hogy a jövőben számíthatunk még rá nevelőegyesülete, az Egis Körmend csapatában is! 

Szerettük volna, ha Péter nálunk marad, de az ő távozása után – a lehetőségeink határain belül – igyekeztünk felvenni a kapcsolatot néhány fiatal játékossal. Közülük Bán Tiborral tudtunk megállapodni, akire elsősorban irányító poszton számítunk, mint fiatal, harcos, ambiciózus játékosra. A 22 éves kosaras Sopronban kezdte felnőtt karrierjét, ahol a FIBA Európa Kupában nemzetközi tapasztalattal is gazdagodott. Majd több játéklehetőség reményében, szezon közben került Szegedre ahol fontos szerepet játszott a Szedeák Magyar Kupa bronzérmének megszerzésében. Klubunk egyéves szerződést kötött Bán Tiborral.


Foto, Slide - Egis Körmend hivatalos facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus