Dragan Alekszics két évre hosszabbít Szolnokon

A régi-új vezetőedző gyorsabb kosárlabdát tervez, ehhez keresi a megfelelő játékosokat Pór Péterrel.

Az iSzolnok.hu portál tudósítása:

Dragan Aleksic kétéves szerződést kötött a Szolnoki Olajbányásszal – jelentette be Csősz Tamás, a klubot működtető cég ügyvezető igazgatója. A szerb szakemberrel eddig háromszor bajnoki címet, négyszer pedig Magyar Kupát nyert a klub.

Mint megtudtuk, Dragan Aleksic segítőivel is hamarosan megszülethet a megállapodás. Addig is a szakvezető Pór Péter szakmai igazgatóval keresi azokat a játékosokat, akikkel teljes lehet a következő bajnokság kerete.

– Nagyon fontosnak tartom a stabilitást szakmai téren is, nem csupán az anyagiakban – mondta az iSzolnoknak Csősz Tamás. – Örülök annak, hogy Dragan újabb két évig velünk képzeli el a jövőjét, ő egy nagyon eredményes időszak fontos szereplője a szolnoki kosárlabdázásban. Kiváló emberi és szakmai kvalitása a biztosíték számomra, hogy egy ütőképes, motivált és inspirált játékoskeret formálódjon a keze alatt.

Mint megtudtuk, a szakvezető első szakmai döntése a jövőt illetően a gyorsabb, dinamikusabb játékrendszer kialakítása.

– Ez az oka annak, hogy Tóth Ádám játéka már kevésbé illeszkedett a vezetőedző jövőbeni stratégiájához. Ádámnak ezúton is köszönünk mindent, amit a szolnoki kosárlabdáért tett. 

A klubvezető hozzátette: határozott elvárás a szakmai stábbal szemben, hogy a fiatalok beépítésére komoly energiákat kell fordítaniuk.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus