Elindult a nyilvános jegyértékesítés az Eb-re

Megkezdődött a nyilvános jegyértékesítés a nyári férfi Európa-bajnokságra.

A kosarsport.hu beszámolója:

Eddig a kosárlabdaklubokon keresztül lehetett jegyet vásárolni a kolozsvári férfi kosárlabda Eb csoportmeccseire, melyen 18 év szünet után a magyar válogatott is szerepel. Április 26-tól már teljesen nyílttá vált az értékesítés, azaz a http://www.eventim.hu/hu/jegyek/fiba-eurobasket2017-cluj-napoca-sala-polivalenta-456933/event.html linken bárki megvásárolhatja a neki megfelelő, több mérkőzésre szóló bérletet. 

- Egyelőre még csak bérleteket lehet vásárolni. Egy-egy mérkőzésre, amennyiben marad még jegy, csak később, várhatóan június elejétől juthatnak hozzá a szurkolók - tájékoztatta a kosarsport.hu-t Bodnár Péter, az MKOSZ főtitkára.

Fontos tudnivaló, hogy azok a szurkolók, akik nem az eventim.hu weboldalon vásároltak maguknak jegyet, nem a magyar szektorban fognak ülni, s a későbbiekben sem tudják majd becserélni a másutt megvett bilétákat. 

- Mivel egy rendkívül nagy érdeklődésre számot tartó esemény a férfi kosárlabda Eb, ezért nyomatékosan szeretnénk felhívni a szurkolók figyelmét a jegyüzérekre. Bizonytalan forrásból származó jegyet ne vegyen senki, mert a belépést akár meg is tagadhatják a szervezők - beszélt a veszélyekről Bodnár Péter. - A szövetség csak azoknak a szurkolóknak tudja garantálni a megfelelő helyre szóló jegyet, akik azt az eventim.hu oldalon keresztül vásárolják meg. 

A főtitkár elmondta: a külföldi jegyértékesítő felületeken vásárolt jegyekkel nem feltétlenül az a baj, hogy azok nem lennének érvényesek, hanem az, hogy a magyaroknak fenntartott szektorba kizárólag a szövetség partnere, az eventim árulhat belépőt. 

- A nem magyar szektorba érkező magyaroktól a szervezők biztonsági okokból megtagadhatják a belépést - tette hozzá Bodnár Péter. 

Forrás - kosarsport.hu
Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus