Fekete Ádám visszatér a Kaposvár kispadjára

Hendlein, Fodor, Baki, Grebenár és Kocsis Zalán maradnak, Benke távozik a KKK-tól, Fekete Ádám pedig visszatér a kispadra.

A klub sajtótájékoztatójáról a delfinek.hu számolt be:

Monok Tibor elmondta, hogy Hendlein Rolandnak még élő szerződése van, tehát ő még egy évig biztosan marad, de már jelezte azt is, hogy szeretné meghosszabbítani a szerződését. Rajta kívül még Fodor Márton, Baki Gergely, Grebenár Péter, Kocsis Zalán már biztosan tagjai a felnőtt keretnek. Ehhez fog csatlakozni 4 külföldi játékos, akiknek a kiválasztása már folyamatban van. A tavalyi csapatból tárgyalunk még Horváth Marcival és Papp Péterrel, velük még nincs megállapodás. Lehetséges, hogy lesz új magyar játékos is, aki még csatlakozik a kerethez, de ez még kérdéses. Továbbá az eddigiekhez hasonlóan idén is kiegészítik majd a keretet a legtehetségesebb fiatal játékosok az utánpótlásból.

Fekete Ádám munkáját egy edzői team fogja segíteni, Filipovics Gordan másodedzőként, Pöttendi Gábor videóelemzőként és Fehér Iván erőnléti edzőként.

Benke Szilárd a jövő szezonban Zalaegerszegen fog játszani. Döntéséről így nyilatkozott:

Mindenek előtt meg szeretném köszönni a Kaposvari KK minden vezetőjének és munkatársának az eddig munkájukat. Ebbe értve a szerződésem hosszabbítására tett ajánlatot. Nagyon hálás vagyok az utánpótlás edzőimnek és minden edzőnek, aki a felnőtt keretben lehetőséget adott arra, hogy az A csoportban bemutatkozzam és bizonyíthassak. Köszönöm Nekik, hogy időt, energiát fektettek játéktudásom fejlesztésébe! Fentiek miatt joggal merül fel a kérdés, hogy miért döntöttem a távozás mellet?!  Én mindig  kihívásokat, új célokat tűzök ki magam elé, és ezeket most új környezetben szeretném megvalósítani. Ezen kívül úgy érzem, hogy új impulzusokra van szükségem a későbbi, hosszú távú céljaim eléréséhez. Végül, de nem utolsó sorban köszönöm a szurkolók bíztatását és szeretetét, amit mindig igyekeztem odaadó játékommal meghálálni. Mindig jó érzéssel fogok vissza térni Kaposvárra.

Forrás, Foto, Slide - delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus