Halász Ákos is marad Pécsen!

A végéhez közeledő magyar bajnoki szezon egyik, ha nem a legnagyobb fiatal felfedezettje, Halász Ákos is a maradók listáját erősíti a PVSK-nál.

Halász Ákos az évek folyamán bebizonyította, hogy érdemes volt edzői bizalmára. Folyamatosan fejlődött a pécsi mesterek keze alatt, mára pedig olyan irányító vált belőle, akit nem lehet a kispadon feljteni... Ákos immár a mérkőzések felében dirigálta úgy a PVSK-t, hogy az a végelszámolásnál rájátszást, mi több, 7. helyet érjen.

Bár voltak megkeresései, Ákos mégis a PVSK mellett döntött. - Úgy érzem, még korai lenne a váltás. Csirke Feri mellett sokat fejlődtem az elmúlt években és a csapattársaimmal is jól kijövök - indokolta döntését a kosaras. - A munkát a nyáron is folytatni szeretném, van pár dolog, amit fejleszteni szeretnék a játékomban a jövő szezonra - árulta el Ákos a terveit. Pedig a pihenő is ráfér a fiatalra, hiszen több mint 50 mérkőzésen lépett pályára az elmúlt idényben a felnőtt, a B-csoportos, vagy épp U23-as csapatainkban. Ákossal együtt immár 5 játékosnak van élő szerződése a 2014/15-ös szezonra, így Csirke Ferenc a Halász, Bíró, Budimir, Harazin, Horti ötössel már biztosan számolhat a Pécs.

Forrás, fotó: pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus