Helyreigazítás: Milos Boriszovnak nem volt köze Somogyi Ádám korábbi sérüléséhez

A szóbanforgó játékosokkal való kommunikáció után kiderült, hogy a tESI Talks Podcast: Helyzetkép a magyar kosárlabdáról hanganyagban elmesélt történet egy fontos részlete helyesbítésre szorul.

A 2023. március 8. napon honlapunkon is publikált tESI Talks Podcast: Helyzetkép a magyar kosárlabdáról hanganyagban 27:50-től elmesélt történet azon fontos részlete helyesbítésre szorul, mely szerint a 2019/20-as szezonban, a DEAC csapatában Somogyi Ádámmal együtt játszó Milos Boriszov mozdulata sérülést okozott Somogyinak egy edzésen közbeni játék során.

Ezt a podcastben vendégként szereplő Zsivera Gábor, a történetet elmesélő szereplő osztotta meg velünk és a nyilvánossággal, miután a jelenleg Kecskeméten játszó Boriszov képviselője felhívta a figyelmét arra, hogy az ő tudomása szerint a történetben megnevezett Boriszovnak nem volt köze Somogyi sérüléséhez.

Ezt később Zsivera Gábor a történetben elhangzó játékosokkal egyeztetve is elmondta honlapunknak, egyben nyilvánosan is elnézést kérve a megnevezett szereplőktől elsősorban Milos Boriszovtól. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus