Horváth Ákos Zalaegerszegen folytatja

A Vasastól távozó hátvéd 1+1 éves szerződést kötött, 15-20 percet játszhat és kifejezetten Bencze Tamás kérésére érkezett. 

A játékos szerződtetésének részleteiről a vezetőedző, Bencze Tamás nyilatkozott:

- Az elmúlt szezon során Velkey Jani távozásával, Fekete Viktor és Kerpel-Fronius Balázs sérülésével hátvéd poszton - ahol amúgy is szűkösek voltak a lehetőségeink- megfogyatkoztunk és ezt a rájátszásban is nehezen kezeltük. Az idei szezonra ismét két külföldi hátvéddel tervezünk, de szerettem volna, ha egy olyan játékosunk is van, aki rutinjával és pontjaival is segíteni tudja a csapatot. Azért esett a 36 éves Horváth Ákosra a választásunk, mivel két évvel ezelőtt volt már a játékosom Jászberényben és tudom mire képes. Fontos volt számomra, hogy Ákos remek csapatember, a bontások mellett a pontszerzésben is segítségünkre lehet, és jó példával szolgálhat a hozzáállása és mentalitása a fiataljainknak. Megbeszéltük Ákossal, hogy átlagban 15-20 percet szánunk neki - természetesen ez mérkőzésenként változhat-, de nem kezdőként. Úgy gondolom, nagy segítségünkre lehet az ő érkezése.

Stárics Kornél ügyvezető elmondta, hogy Horváth Ákossal 1+1 éves szerződést kötött a ZTE. A +1 év opció akkor lép életbe, amennyiben egy bizonyos feltételnek eleget tesz a játékos, nem a felek döntésén múlik. Kifejezetten Bencze Tamás vezetőedző kérése volt Ákos szerződtetése.

forrás: ztekosar.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus