Irányító és erőcsatár érkezik a Falcóhoz

Gráczer György, a Falco-Trend Optika KC Szombathely ügyvezetője arról tájékoztatta a falcokc.nyugat.hu portált, hogy a tervek szerint ma két új légiós érkezik a sárga-feketékhez.

A 24 éves szerb Alexandar Valhovics Jászberényből érkezik. A kék-fehéreknél két mérkőzésen lépett pályára – 2 meccsen 33 perc alatt 11 pontot átlagolt és 4.5 gólpasszt –, majd az új edző, Srdjan Antics már nem tartott igényt a szolgálataira, így felbontották a szerződését.

Az idei szezonban egyébként 11 meccset játszott a Sloga csapatában, 32 perc alatt átlagban 14 pontot dobott, 5 gólpasszt adott és 2 lepattanót szerzett. Korábban megfordult a román Ploiesti, a szerb Mega Vizura és a Partizan együtteseiben is. Az irányítóval a szezon végéig szóló megállapodást kötöttek a sárga-feketék.

A másik új fiú Jonathan Mitchell, aki a kórházból ma hazatérő (játékára egyelőre nem tudni, mikor lehet számítani) Zeljko Zagorac pótlására érkezik. A 27 éves, 200 cm magas amerikai erőcsatár 14 mérkőzést játszott a francia Pro B-ben szereplő Hyeres-Toulon együttesében, ahol 28 perc alatt 11 pontot és 4 lepattanót átlagolt. November végén lépett utoljára pályára.

Korábban megfordult többek között a görög Peristeri, a spanyol Tarragona, valamint az izraeli Elizur Ashkelon és Netanya csapataiban is. Márcus 1-ig próbajátékon vesz részt a Falcóban.

Forrás: falcokc.nyugat.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus