Körmend: Szankciók az év végéig

Nem maradt következmény nélkül az Inkognito Fashion Körmend BC szombati, Szegedtől elszenvedett hazai veresége. A játékosok a december 21-i, Pécs elleni mérkőzésig szankciók terhe alatt játszanak.

Az Inkognito Fashion Körmend BC hivatalos honlapján, a bckormend.hu oldalon közleményt tett közzé a csapat vezetősége.

A klub vezetése nevében tett közleményt, Zsebe Ferenctől, az alábbiakban, változtatás nélkül közöljük.

"A Szeged elleni hazai mérkőzésen látott játék következményeként a klub vezetése úgy döntött, hogy szankciókat léptet életbe a csapat felé. Ebben a játékosok és a szakma képviselői is egyformán érintettek.

Tudjuk, hogy nem jött ki szerencsésen a próbajátékos pályára küldése, de egyrészt nem csak ebben látjuk a nem várt vereség okát, másrészt véleményünk szerint inkább egy előzetesen könnyebbnek ígérkező hazai találkozó kínál lehetőséget a próbajátékra, mint egy rangadó.

Úgy gondoljuk, hogy ez a mérkőzés még a cserével együtt is nyerhető lett volna, és a korábbi találkozók mindegyikén sem játszott úgy a csapat, ahogy az a játékosállomány alapján elvárható lenne.
 
Ezért – a részletek taglalása nélkül – a csapat az idei utolsó, december 21-én esedékes Pécs elleni hazai meccséig szankciók terhe alatt játszik.

Amennyiben a győzelmek számát tekintve nem teljesítik a vezetőség elvárását, úgy büntetéseket fogunk életbe léptetni, amely alatt anyagi jellegű és esetleges személyi változásokat is értünk.
 
Bízunk abban, hogy a csapat a folytatásban legalább annak megfelelően szerepel, ami joggal várható el mind a vezetőség mind pedig a szurkolók részéről.
 
A klub vezetése nevében:
Zsebe Ferenc
 ügyvezető"

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus