Lenzelle Smith és Terry Allen halálos baleset részese volt

A két körmendi kosaras autója megcsúszott, és többször átfordult saját tengelye körül - Smith és Allen sem szenvedtek súlyos sérülést, de a velük utazó 20 éves hölgy elhunyt.

Az Egis Körmend hivatalos facebook-oldaláról:

Ma délután kaptuk a hírt, hogy csapatunk két játékosa Ausztriában, Felsőpulya térségében autóbalesetet szenvedett az S31-es autóúton. Elsődleges információink szerint a járművük a sűrű esőben megcsúszott az úton és többször átfordult saját tengelye körül. A két kosárlabdázóval utazott egy húsz év körüli, osztrák állampolgárságú hölgy, aki a balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az Egis Körmend a tragédia miatt őszinte részvétét fejezi ki az elhunyt hölgy családtagjai, barátai felé.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a két kosárlabdázó, akik súlyos sérülés nélkül vészelték át a balesetet, szabadnapjukat töltötték Ausztriában. Őket a mentők a balesetet követően kórházba szállították, hogy megbizonyosodjanak sérüléseik súlyosságáról. A tragédia körülményeit az osztrák rendőrség vizsgálja.

A játékosok a kórházból saját felelősségükre, a klub egyik munkatársával visszautaztak Körmendre, de a továbbiakban is állnak az osztrák hatóságok rendelkezésére a vizsgálat további szakaszában.

Közöljük továbbá, hogy az elsődleges vizsgálatok semmilyen befolyásoltságot nem állapítottak meg sem az elhunyt hölgy, sem a kosárlabdázók esetében.
 

Forrás - Egis Körmend hivatalos facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus