Markovicsnak és Csorvásinak is hiányoznak az edzések

Bejelentkezett az Alba két magyar játékosa. 

Luka Markovics és Csorvási Milán rendelkezik szerződéssel az Alba Fehérvárnál a következő szezonra - mindketten helyzetjelentést adtak magukról a klub Facebook-oldalán.

"Sziasztok kedves szurkolók és barátok. Gondolom nektek is nagyon nehéz ez az időszak. Én is egész nap itthon vagyok és semmi extra nem történik. A lakásom mellett közvetlen van egy tó ott tudok úgy futni, hogy senkivel sem érintkezem. Rengeteget tv-zem, főzök és olvasok. A legfontosabb, hogy tartsuk be a hatóság utasításait. Nagyon hiányoznak az edzések és persze ti is. Vigyázzatok magatokra nagyon. Üdvözlök és ölelek mindenkit" - írta Markovics.

"Sziasztok! Nagyon hiányoznak az edzések, a csapattársak és Ti is. Mindenkinek nagyon nehéz a mostani helyzet. Itt vagyunk Székesfehérváron igyekszünk itthon maradni és kerülni a kontaktust más emberekkel. Ha jó az idő kint vagyunk az udvaron ha nem akkor a lakásban próbáljuk tartalmasan eltölteni az időt. Sok erőt, kitartást és jó egészséget kívánok mindenkinek. Üdvözlök mindenkit: Milán" - jelentkezett Csorvási.

fotó: Alba Fehérvár

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus