McGruder is a nyári ligában, ezúttal a Warriorsnél

Nem Somogyi Gergely lesz az egyetlen játékos a magyar bajnokságból az idei nyári ligában, ugyanis a Golden State Warriors meghívta az előző idényben az Atomerőmű SE-t erősítő Rodney McGrudert.

A meghívásról a paksi klub hivatalos honlapja, a kosarlabda.ase.hu számolt be ma reggel:

"Mint ismert, Rodney miután tavaly végzett a főiskolán, majd nem kelt el a drafton, az Oklahoma City Thunder csapatátnál kapott bizonyítási lehetőséget. Egészen az utolsó pillanatig versenyben is volt a végleges csapattságért, ám végül az utolsó keretszűkítésnél megváltak tőle, így kerülhetett Paksra.

Az idei szezont azzal az eltökélt szándékkal csinálta végig, hogy nyáron ismét nekifut a dolognak, és megpróbál bekerülni az egyik csapat nyári ligás keretébe, és ez elmondása szerint sikerült is. Nem lesz egyszerű dolga, az biztos, de meg kell próbálni. Egyébként Somogyi Gergely személyében ismerőssel is találkozhat odakinn, a tavaly fehérvári színekben szereplő centert a Utah Jazz hívta meg a nyári táborába.

McGruder megtartására egyébként szándéknyilatkozatot tett a klub, a szakvezetés elégedett volt a hátvéd idei szezonban, különösképp a döntőben nyújtott teljesítményével. Innentől már csak rajta múlik a dolog, de érthető okokból legkorábban majd csak a nyári liga után lehet tárgyalni vele."

Foto, slide - kosarlabda.ase.hu, Fekete Zsuzsanna
Forrás - kosarlabda.ase.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus