Megkezdte a felkészülést a Kecskemét

Tizenegy játékosnak tartott edzést Boris Maljkovic, Kuntics távozik, egy magasembert még keresnek - megvan az edzőmeccsek programja is.

Tizenegy játékos ült a KTE-Duna Aszfalt öltözőjében hétfő reggel, amikor Boris Maljkovic belépett, hogy köszöntse a csapat tagjait. Nem volt ott az első edzésen a három válogatott kerettag, valamint Keller Iván és Karahodzic Kemal sem.

Miután az elmúlt hetet végigedzette a vezetőedző az U20-as és az NB I B-s keret tagjaival, elkezdődött a felkészülés az A-csoportos keretnél is. A szakember néhány nap szabadságot adott az eddig a nagyválogatottal készülő Pongó Máténak, Pongó Martinnak és Kovács Péternek, akik a hétvégére érkeznek majd meg a többiekhez. Keller Ivánt a vezetőedző az U20-as válogatott programja miatt engedte el, de a fiatal játékos az esti edzésen már ott volta az öltözőben. Karahodzic Kemal családi ok miatt nem tudott eljönni az első edzésre, várhatóan ő is a hét második felében érkezik a csarnokba.

A jelenlegi játékoskerethez magas posztra keres játékost a szakvezető. Nem marad viszont Kecskeméten Kuntic Davorin, mert mezőnyposztokon több játékos lenne a keretben, mint amennyit ésszerűen lehet használni.

A feladatokkal kapcsolatban Maljkovic elmondta: az edzéseket a negyedik héttől színesítik edzőmérkőzések, a csapat ott lesz szeptember második hétvégéjén a kiskunfélegyházi, majd két héttel később a fehérvári felkészülési tornán.

Az edzőmeccsek tervezett programja:

Szeptember 2, KTE-Duna Aszfalt-MAFC

Szeptember 5, KTE-Duna Aszfalt-PVSK

Szeptember 11-12, Kiskunfélegyháza, ellenfelek: Jászberény, Paks, Szeged

Szeptember 16, PVSK-KTE-Duna Aszfalt

Szeptember 19, KTE-Duna Aszfalt-Szeged

Szeptember 24-25, Székesfehérvár, ellenfelek: Szeged, Alba Fehárvár, a harmadik csapatot keresik.

forrás és fotó: ktekosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus