Megvan a Pécs felkészülési programja

Kilenc mérkőzést játszik szeptemberben Csirke Ferenc legénysége. 

A pvsk-panthers.hu közleménye:

A nyári pihenőt követően már csak pár nap, és Csirke Ferenc vezetésével megkezdjük a felkészülést a bajnokságra. Mivel a szezon a szokásostól eltérően most egy héttel korábban, már szeptember végén elindul, az első edzőmeccsre sem kell olyan sokat várni, hiszen szeptember 2-dikán már az Eszéket fogadjuk a Lauber Dezső Sportcsarnokban. És ahogyan az csapatunk edzőjétől megtudtuk, addigra már minden játékos a rendelkezésére fog állni, ugyanis augusztus 28-dikáig a légiósok is megérkeznek hozzánk.

– Ez nagyon jó hír, hogy ilyen hamar egyben lesz a keret, hiszen így lesz egy teljes hónapunk a közös munkára – mondta Csirke Ferenc. – Nebojsa Djukics már most hétfőn, az első edzésen itt lesz. Veljko Budimir és Marino Sarlija augusztus 24-dikén, a próbajátékra érkező amerikai Jabril Durhem pedig 28-dikán csatlakozik hozzánk.
 
Edzőnk azt is hozzátette, már csak azért is jól jön az egy hónapnyi közös munka, mert a szeptember végén startoló bajnokságban együttesünk más stílusban fog játszani, mint az előző évben. Jóval magasabb lesz a csapat szerkezete – csapatkapitányunk, Veljko Budimir egy sorral „hátrébb” lépve például minden bizonnyal hármas poszton fog szerepelni – ahhoz pedig, hogy az új stílus jól működjön a tétmeccsekre, sok gyakorlásra van szükség.

Közben csapatunk felkészülési programja is kialakult, e szerint szeptemberben kilenc edzőmeccset játszunk majd a bajnoki rajt előtt. A szeptember 2-dikai Eszék elleni találkozónak lesz egy „visszavágója” Horvátországban, 6-dikán, hogy aztán szeptember 8-9-dikén megrendezzük a Matro PVSK-kupát a Kaposvár, a Szeged és a MAFC részvételével. Szeptember 12-dikén Kecskeméten lépünk pályára, 15-dikén pedig a MAFC vendégei leszünk. Egy nappal később a horvát Borovót fogadjuk, majd a bajnoki főpróbaként szeptember 21-22-dikén részt veszünk az Orosz László emléktornán, a Szeged, a Kaposvár és a MAFC társaságában.

forrás és fotó: pvsk-panthers.hu

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus