Megvannak a DEAC felkészülési meccsei

Jahmal Jones a jövő héten érkezik a debreceniekhez - 8-10 edzőmeccset játszanak majd, ez az év tanulóév lesz mindenki számára.

A debka.hu-nak mesélt Berényi Sándor vezetőedző a jelenlegi keretről, illetve a felkészülési találkozókról:

A debreceni szakember távollétében Kovács Adrián és Kádár Tamás irányította az edzéseket, akik a nagy távolság ellenére napi kapcsolatban voltak Berényivel. - A keret még nem teljes, hiszen sem Jahmal Jones, sem az Universiade-válogatottal szereplő Bognár Kristóf és Kósa Tamás nem állt még rendelkezésre. Utóbbiak a hét második felében csatlakoznak, míg Jahmal jövő héten érkezik. Nagyon várjuk már a munkát, jelenleg még az alakulás fázisában vagyunk, de szerintem jó kis csapatunk lesz a szezonra. – vélekedett a vezetőedző.

A héten játszunk két zártkapus mérkőzést a Nyíregyháza, illetve a Szolnok csapataival, a szurkolóink először a szeptember 15-17-ig tartó saját felkészülési tornánkon láthatnak majd. Ezen kívül a zalaegerszegi Göcsej Kupán is részt veszünk, a tervek szerint összesen 8-10 felkészülési meccset fogunk játszani. Ez egy tanuló év lesz számunkra, nyilván a csapat egy része már játszott az A-csopotban, de sokaknak, beleértve az edzői stábot is, ez lesz az első éve a legmagasabb osztályban. Konkrét célunk a biztos bennmaradás, de azt gondolom, hogy csak idő közben tudjuk felmérni, hogy mire is lesz jó a csapat valójában. – zárta szavait a szakember. 

A teljes interjút a debka.hu-n elolvashatjátok, ebben Berényi mesél az Universiadéról is!

Forrás, Foto, Slide - debka.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus