Pénzbüntetést kaptak a ZTE játékosai és edzői is

A hétvégi Kaposvár-meccs kiverte a biztosítékot. 

fotó: hunbasket.hu

A Zalakerámia ZTE KK közleménye:

A szombati, Kaposvár elleni mérkőzésen csapatunk játéka és hozzáállása méltatlan volt a Zalakerámia ZTE KK mezében pályára lépőktől. Tudjuk, hogy a csapat játéka nagy csalódást okozott azoknak a hűséges szurkolóinknak, akik a klub jelenlegi nehéz helyzetében is kitartanak a csapat mellett. Megkövetjük szurkolóinkat, elnézést kérünk tőlük a csapat mutatott teljesítményéért!

A klub vezetősége sem hagyja szó nélkül a csapat szombati lélektelen játékát és gyenge produkcióját, ezért úgy döntött, hogy pénzbüntetéssel sújtja a csapatot és edzőit.

A büntetést a ma reggeli edzés előtt jelentettük be a csapatnak és az edzőknek.

Lehetőséget adtunk ugyanakkor arra, hogy a csapat és edzőik kijavítsák elkövetett hibáikat, ezért, ha az alapszakasz hátralevő mérkőzésein a csapat hozzáállásában és játékában is érdemi előrelépés lesz tapasztalható - mely az eredményességben is megmutatkozik -, akkor a büntetést visszavonjuk.

Bízunk abban, hogy a csapat a hátralevő mérkőzéseinken bizonyítani tudja, hogy többre hivatott annál, mint amit a tabellán jelenleg elfoglalt helye tükröz, hiszen ezt még ebben a nagyon rosszul sikerült idényben is néhányszor bizonyította.

Őszintén reméljük, hogy hátralevő mérkőzéseinken javuló játékkal több örömet tudunk szerezni szurkolóinknak, akik ezt már igazán megérdemelnék.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus