Sopron: Farkas Attila érkezik, Tóth és Kántor távozik

Debrecenből igazolt magasembert az SKC, Tóth Gergely és Kántor Olivér viszont máshol folytatja. 

A sakc.hu közleménye:

Zajlik az élet csapatunknál, újabb változásokról adott hírt szakvezetésünk. Két újabb játékos távozott csapatunktól, viszont az első új igazolásunk is megvan

Tóth Geri 6, Kántor Olivér pedig 4 Sopronban töltött évad után távozik csapatunktól. Gerinek korábban voltak kimondottan jó szezonjai csapatunkban, ám amint szakvezetésünk fogalmazott, mindkét fél úgy látta: szerencsésebb, ha külön utakon folytatják. Olivér 4 esztendőt töltött Sopronban, az ő esetében is hasonló volt a helyzet, mint Geriében. A klub vezetősége mindkettejüknek köszöni az elmúlt években a csapatért végzett munkáját és sok sikert kíván nekik.

Az új szerzeményünk a rutinos, az elsősorban négyes, de adott esetben ötös poszton is bevethető Farkas Attila, aki az előző évadban a DEAC játékosaként, az alapszakaszban debreceni győzelemmel végződő soproni találkozón, sok borsot tört orrunk alá. A 31 esztendős, 208 centis kosaras korábban az Egyesült Államokban tanult. Magyarországon mielőtt Debrecenbe szerződött, jó néhány klubban – köztük több élcsapatban – megfordult, játszott Nyíregyházán, az Albacomp együttesében, Pakson és hosszabb ideig Körmenden is.

fotó: deacbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus