Sopron helyett az Eb-re utazik az SKC légiósa

Sasa Zagorac bekerült a szlovének végleges keretébe, így nagyon későn kezdheti meg a munkát Sopronban. 

A sakc.hu számolt be arról, hogy Sasa Zagorac egyelőre nem csatlakozik a kerethez:

"Amint arról szakvezetőnk honlapunkat tájékoztatta, az múlt héten két hetes próbajátékra érkező amerikai center, Jamie Skeen átesett az orvosi vizsgálatokon, fizikai állapota pedig folyamatosan javul. Az edzéseken a szakmai stáb próbál olyan feladatokat adni, hogy meg tudja mutatni, védekezésben és támadásban taktikailag képes-e a csapatunknak megfelelő szinten megoldani egy középjátékos feladatait."

"Edzőnk arról is beszámolt, hogy a szlovén nemzeti csapattal az Eb-re készülő, a négyes és az ötös poszton bevethető játékos, Sasa Zagorac bekerült a kontinensviadalon szereplő szlovén válogatott 12-es keretébe. Hogy ez jó avagy rossz a csapatnak arról a következőket mondta Váradi Kornél vezetőedző:

"Úgy gondolom, mindent egybevetve több benne a jó, mint a rossz. A szlovén egy magasan jegyzett válogatott Európában, és hogy kosarasunk bekerült az Eb-csapatba, azt mutatja: jó játékost választottunk. Igaz, hogy így később tud csatlakozni csapatunkhoz, de egy jó állapotban lévő, magas játékintelligenciával rendelkező kosaras érkezik hozzánk. Hogy az Európa-bajnokság után mennyivel, arról még egyeztetünk. Nyilván kell majd neki pár nap pihenő, ám mivel az Eb után két héttel kezdődik a bajnokság, fontos lenne, hogy minél hamarabb bekapcsolódjon nálunk a munkába."

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus