Szerb centerrel lett teljes a PVSK kerete

Kész van a játékoskeret.

A PVSK-Panthers közleménye:

A 25 éves Veljko Brkics lesz negyedik légiósunk az előttünk álló szezonban.

Az biztos, hogy a következő szezonban alaposan oda kell majd figyelnie játékosainknak az edzéseken, ha Dragan Alekszics vagy Andrija Csrirics felkiált: „Hé, Veljko!”. Az ok prózai. Eddig is már ketten voltak, akik felkaphatták a fejüket a megszólításra, de Budimir és Dragasevics után tovább bővül a kör. Legújabb szerzeményünket, a 206 centi magas, 25 éves szerb centert ugyanis Veljko Brkicsnek hívják!

Brkics a legutóbbi, csonka szezont a szlovén bajnokságban töltötte, a Sencur együttesében, ahol 9,1 pontot, 4 lepattanót és közel 1 gólpasszt átlagolt meccsenként, mindezt átlagosan 18 percet a pályán töltve. Tanulóév volt ez a számára, hiszen a 2019/2020-as szezon volt az eső pályafutása során, amelyet külföldön töltött, előtte a Szerb első osztályban, a Mladost (három szezonon át), majd a Vrsac csapataiban szerepelt. Új igazolásunkkal Dragan Alekszics korábban már személyesen is egyeztetett, így vezetőedzőnk pontosan képben van, hogy mire számíthat az agilis magasembertől. Brkics magassága ellenére kifejezetten mozgékony center, szeret és tud is futni, de a palánknak háttal állva sem illetődik meg.

Veljko Brkic szerződtetésével véglegessé vált keretünk a 2020/2021-es bajnoki szezonra, így most már nyugodtan várhatjuk az augusztus 10-én startoló felkészülést.

A PVSK-Veolia 2020/2021-es kerete: Bíró Levente, Carev Aleksej, Demeter Attila, Dragasevics Veljko, Erdei Ádám, Kenney Funderburk, Krivacsevics Marko, Lakatos Péter, Laufer Gergely, Mándity Marko, Meleg Gergő, Mike Lewis II, Rátvay Balázs, Rátvay Tamás, Ruják András,  Veljko Brkic, Veljko Budimir. Vezetőedző: Dragan Alekszics. Edző: Andrija Csirics.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus