Új, internetes sporttelevízió indul Szolnokon

Többek között a Szolnoki Olaj KK meccseit is lehet majd nézni az interneten keresztül - dr. Nyerges Zsolt Szolnok díszpolgára lett.

A Szolnoki Olaj KK hivatalos honlapja, a szolnokiolaj.hu számolt be az Olaj TV megalakulásáról:

"A Szolnok Televízió péntek esti Híróra című műsorában jelentette be Dr. Nyerges Zsolt- Szolnok Város Díszpolgára-, hogy megalapította az Olaj Televízió Zrt.-t. A megyeszékhely legújabb médiumának célja, hogy még több emberrel ismertesse meg a Szolnoki MÁV FC-t, a Szolnoki Olaj KK-t és a Szolnoki Dózsát. E három klub mérkőzéseit Szolnokon még nem látott televíziós technikai háttérrel- a legmodernebb közvetítőkocsival, több kamerával, lassításokkal, feliratozással- közvetíti az Olaj TV az interneten. A mérkőzések mellett beharangozókat, visszatekintéseket, elemzéseket, magazinokat is láthatnak, olvashatnak az Olaj TV honlapján.

Tehetjük mindezt nagyon szerencsés város- és sporttörténelmi időben: a Bajnokok Ligája-győztes Szolnoki Dózsa a világ legjobb vízilabda-klubcsapata. Mérkőzéseiről, sikereiről jó, ha tud a világ. A Szolnoki Olaj KK idén is európai kupasorozatban indul. Mérkőzéseiről, sikereiről jó, ha tud Európa. A Szolnoki MÁV FC pedig a másodosztályú labdarúgó- bajnokságban szerepel. Mérkőzéseiről, sikereiről jó, ha tud Magyarország.

A BL-győztes Szolnoki Dózsa és az olimpiai bajnok Szerbia gálamérkőzésénél jobb alkalmat keresve sem találhattunk volna arra, hogy a nyilvánosság elé lépjünk. Az Olaj TV a Sport1 TV-vel közösen közvetíti a szeptember másodikai vízipóló-csemegét.

Itt talál meg minket: www.olajtv.hu, facebook.com/olajtv, youtube.com/olajtv

Olaj TV: Szolnoki sport a nagyvilágnak!

Számítunk Rátok!"
 

A cikkben olvasható, hogy dr. Nyerges Zsolt Szolnok díszpolgára lett - erről a szolnokiolaj.hu-n olvashattok bővebben, ahol maga az érintett is nyilatkozott hosszabban. 
 

Forrás, Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus