Új szerződést jelentett be az Alba Fehérvár

Azt is közölte, hogy a korábbi támogatók jelentős része a folytatásban is velük marad.

A rövidesen rajtoló új szezonban az Alba Fehérvár a skandináv sportszergyártó cég, a Hummel szerelésében lép pályára, itthon fehérben, idegenben pedig kékben. A szerződés tényét Balássi Imre klubelnök jelentette be, valamint közölte, a korábbi, több évtizedes támogatók jelentős része a folytatásban is velük marad - írja az albakosar.hu.

- Nagy örömünkre sikerült megállapodnunk az LV Sport tulajdonosával, Veisz Lászlóval. Ez a cég a Hummel sportszerek magyarországi forgalmazója, a folytatásban az ő termékeikben lépünk pályára. Nyitottunk egy olyan márka irányába, amely a kosárlabdában itthon még nem igazán ismert, reméljük, a folytatásban egyre népszerűbbé válik, sikereinknek köszönhetően. Megtisztelő ajánlattal kerestek meg bennünket. A felnőtt együttesünk mellett az utánpótlásunkat is ők látják el a későbbiekben, három évre szóló megállapodást kötöttünk – közölte Balássi Imre.

Veisz László (a képen balra, mellette Simon Balázs, a klub ügyvezetője), az új partner tulajdonosa, egyben ügyvezetője elmondta, immár 15 esztendeje vannak a hazai piacon más márkákkal. Korábban döntően a kézilabdában és futballban kötöttek szerződéseket.

- Két éve támogatjuk például a veszprémi, férfi kézilabdázókat, az együttműködés nagyon jól működik. Az FKC női kézilabdázóival hosszú évek óta vagyunk kapcsolatban, rugalmasan kezeljük a felmerülő kérdéseket. Tavaly is szerettünk volna szerepet vállalni a fehérvári kosárlabdában, akkor nem találtunk nyitott ajtókra, örülünk, hogy ezúttal sikerült megállapodnunk. Az Alba által a palánkok világában is szeretnénk megvetni a lábunkat. A márka a tengerentúlon, az NBA-ben évekkel ezelőtt jelen volt, Spanyolország jelenleg is több csapatot öltöztet. Tudjuk, hogy egy ismert, az utóbbi két évtizedben nagyon sok sikert elérő magyar klubbal kerültünk kapcsolatba, remélem, gyümölcsöző lesz az együttműködésünk. Eddig a tengerentúlon jártam meccsre, ezentúl hazai bajnokikra fogok, a fehérváriaknak köszönhetően. A csapat szimpatikus, miként a klubmodell is, örülök, hogy mi látjuk el felszereléssel a felnőtteket és a korosztályos együtteseket.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus