Vojvoda Dávid tartott élménybeszámolót Kaposváron

Gyerekeknek mesélt a válogatott klasszisa. 

A második turnusához érkezett a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola nyári kosárlabda-tábora a Kaposvár Arénában. A „telt házas” edzéseken csakúgy, mint korábban ezúttal is nyolc állomásból álló, forgó rendszerű feladatsort kell teljesíteni a gyerekeknek. Mindezt persze úgy állították össze az edzők, hogy azok is megoldhassák, akik csak most ismerkednek a sportág alapjaival. A tábort a sportág hazai élvonalához tartozó vendégek élménybeszámolói is színesítik.

A gyerekek számára talán nem is találhattak volna méltóbb példaképet, mint a kedden a Kaposvár Arénába látogató Vojvoda Dávid. A felnőtt válogatott kosárlabdázó Kaposvárról indulva lett profi játékos, így a gyerekek is maguk előtt láthatták, hogy kitartó munkával bizony el lehet jutni a legmagasabb szintig is.

– Több, mint nyolcvan gyerekkel foglalkozunk a második héten – nyilatkozta Fekete Ádám, a kosártábor szakmai vezetője, a Kaposvári KK vezetőedzője. – A program nem változott a korábbiakhoz képest, s amennyiben az időjárás is engedi szerdán a Virágfürdőbe is ellátogatunk. Nagy élmény volt a gyerekeknek a Vojvoda Dáviddal való találkozás. Az élménybeszámolót és a beszélgetést követően pedig sok közös fotó is készült a válogatott alapemberével.

Az erről készült videó ezen a linken megtekinthető!

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus