25%-kal több pénzt ad a Falcónak a névadó szponzor

Ráadásul a Vulcano Energia ügyvezetője további szponzorok bevonásában is segíti a klubot.

Szombathelyen 2011. szeptember 29-én nyitotta meg telephelyét az országban egyedülálló technikával a környezeti energiát hasznosítani tudó gépeket gyártó és forgalmazó cég, a Vulcano Energia. A hőszivattyú gyártó- és forgalmazó cég vezetőjével beszélgetett a falcokc.com.

Ügyvezető Úr! Ön ott van szinte mindenhol, ahol a Falco játszik, az egy héttel ezelőtti ausztriai edzőmeccsre is kilátogatott, a bajnoki döntőre pedig még szurkolói buszt is szervezett. Elégedett az újabb döntős szerepléssel? 
- A tavalyi szezon csodálatos volt. Izgalmas meccseket láthatott a sok-sok ezer néző, ezért aztán rendkívül elégedett vagyok. Nagyszerű játékosok okoztak nekünk hétről-hétre örömet, az újabb bajnoki ezüstérem és a Magyar Kupa döntős szereplés örökké felejthetetlenné teszik az elmúlt évi bajnokságot.

Kosárlabda rajongóként, hogy látja, folytatható ez a kivételes sorozat?
– Azt gondolom, idén is nagyszerű csapatunk lesz. Természetesen van még mit csiszolni, össze kell szokni a srácoknak, de az edzéseken és a felkészülési meccseken tapasztalt jó hangulat idén is (v)érmes reményekre adhat okot. Az edző is nagyon szimpatikus, bízom a legjobbakban. Nagyon magasan van a léc, de, ha nem sújtanak bennünket sérülések és idén is minden rendben lesz a csapat körül, akkor joggal várhatjuk 2019 tavaszán is a legjobb 4 közé a csapatot. Én rendkívül elégedett lennék, ha újra döntőig menetelnénk!

Két fiatal szombathelyi csatlakozott a felnőtt kerethez, Ön is örül ennek?
– Nekem nagyon tetszik a szombathelyi érzés felerősítése, az, hogy a fiatalokat teljes erővel bevonja Gasper Okorn. A közönség nagyon örül, ha a szombathelyi születésű fiatalok pályára lépnek, akkor pedig ováció jár, amikor kosarat dobnak az új játékosok, Verasztó és Körmendi feljövetelének külön is kedvemre való. Szerintem ők is odaérhetnek egyszer Váradi Benedek és Perl Zoltán nyomdokába

Immár harmadik éve támogatja a csapatot, milyennek tartja a kapcsolatot?
- Úgy gondolom sikerült előre lépnünk. Én az a típusú Falco-szurkoló voltam, aki évente 1-2 meccsre kijött, amióta névadó szponzorként támogatjuk a Falcót, engem teljesen elvarázsolt a kosárlabda világa, bátran mondhatom, hogy szent lett számomra a kosárlabda. Egész családomat viszem magammal. Jól érzem magam a meccseken, jól érzem magam, ha a klubvezetéssel leülök, ha Gráczer György ügyvezetővel egy beszélgetős, véleménycserélős kávét megihatok. Amellett, hogy támogatom az ezüstérmes csapatot, segítek még további szponzorokat is bevonni, hiszen abszolút pozitív világot ismertem meg a kosársportban. A fiam a ,B’ középben tombol, oszlopos tagja lett a Falco-drukkerek fiatal, de nagy számú csapatának. Remélem, még maradhatok sokáig és tovább támogathatom a sárga-feketéket. Idén egyébként 25%-kal megemeltem a szponzoráció mértékét.

Jól tudom, hogy kiváló ötletekkel is támogatja a klubot?
– Meggyőződésem, hogy újra kellene éleszteni a Falco-baráti kört, támogatói klubot, mert össze kellene hozni azokat, akik szeretik ezt a klubot és tudnak és akarnak is tenni érte. Azt érzem, hogy egyelőre szétforgácsolt ez az ügy, ezért az összetartás nagyon fontos lenne anyagilag és támogatás szempontjából is. Remélem, hogy sikerül ezt az ötletet megvalósítani. Köszönöm a lehetőséget! Hajrá Falco!

fotó: falcokc.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus