A Sportiskola nevelte, a SMAFC érlelte, az SKC bízik benne

Werner Viktor végigjárta a kosárlabda soproni szintjeit, és egyre markánsabb szerepet kap az A-csoportos gárdában.

fotó: hunbasket.hu, slide: sakc.hu

A Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia készített interjút egykori nevelésével - a teljes interjú ide kattintva olvasható el, az SKC vezetőedzője, Kostas Flevarakis is beszél játékosáról. 

"Harmadik éve vagy az SKC igazolt játékosa, előtte két szezont töltöttél a SMAFC-ban. Hogy látod a jelenlegi helyzeted és miről álmodik az, aki már elérte a céljait?

Hu, hol is kezdjem? A Sportiskola és a SMAFC között volt az első nagy ugrás, de hálás vagyok, hogy így történt, mert Meszlényi Róbert irányításával abban a két évben megtanulhattam azt, ami még az SKC-hoz kellett. A SMAFC volt az első felnőtt közeg számomra, és kaptam időt arra, hogy én is felnőjek; emberileg és sportolóként egyaránt. Az SKC pedig… Nagyon jól érzem most magam. Igazi csapattá váltunk, mindenki jóban van mindenkivel, nincs semmi megkülönböztetés, nincs az, hogy te még fiatal vagy, ő meg a légiós. Nincs kivételezés senkivel, tényleg nagyon jó a hangulat. Közben persze rengeteget tanulok a többiektől is, az edzőktől is, az egész stábtól. S hogy ebben a helyzetben mit szeretnék még? Minél több játéklehetőséget! Szeretném megmutatni, bizonyítani, hogy érdemes volt bízni bennem. A célom pedig, hogy a csapattal bejussunk a legjobb nyolc közé és ott minél jobb helyezést érjünk el! Most ez a legfontosabb, aztán majd meglátjuk. A szerződésem a jövő szezonra is érvényes, de Sopron a szülővárosom, ezernyi más is ide köt. Elsőként itt szeretnék bizonyítani!"

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus