"Az edzőnk hagyja, hogy mi olvassuk a játékot"

Kameron Taylornak eddig jók a benyomásai a pécsi csapatról, szereti azt a játékot, amit Csirke Ferenc kér.

Fontos láncszeme lehet az idei PVSK-nak Kameron Taylor: az alapvetően kettes poszton bevethető amerikai játékos a Bundesligából érkezett a baranyai alakulathoz és Csirke Ferenc szerint benne meglehet az X-faktor.

"Azért választottam a PVSK-t, mert úgy éreztem, hogy számomra ez a legjobb döntés. Az edző szereti a gyors kosárlabdát és nagy teret ad a csapatjátéknak, ezt pedig én igazán kedvelem. Összességében nem tudok sokat a magyar bajnokságról, de azt igen, hogy több nemzetközi kupában induló csapat is van, ez elég jó" - mondta a Kezdő5.hu-nak Taylor.

A PVSK már túl is van az első felkészülési mérkőzésén, ahol 29 pontos győzelmet aratott a Subotica ellen - Taylor itt remekelt, 26 ponttal és 7 gólpasszal zárt, egyelőre pozitívak a benyomásai.

"Az edzőnk nagy felelősséget ad nekünk, a mi kezünkbe adja a döntéseket. Ahelyett, hogy pontosan megmondaná, hogy melyik játékot játsszuk, hagyja, hogy mi olvassuk le azt, hogy mi a legjobb döntés. Az első edzőmeccset megnyertük, jó így kezdeni, de az is egyértelmű, hogy nem lehetünk elégedettek."

És hogy mit vár a szezontól? "Minden évben, minden csapattal, ahova igazolok, bajnokságot akarok nyerni. Csapatként nem lehet más célunk, csak a győzelem, de meccsenként kell majd haladnunk."

fotó: pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus