Baki Gergely szívesen mondott igent a Kaposvárnak

A ZTE mással képzelte el a jövőt, Pakson sok volt a bizonytalanság - Jancsikint kell pótolnia - szimpatikus a kaposvári jövőkép

Baki Gergely két paksi év után szerződött el Kaposvárra - a somogyiak az ismét légióssá váló Jancsikin Braniszlav helyére szerződtették a kosarast.

- Nagyon megszerettem Paksot és a csapattársakkal is nagyon jól kijöttem, rengeteg új barátra tettem szert az ott eltöltött 2 év alatt. Ezúton is köszönök nekik mindent és sok sikert kívánok az új szezonban - emlékezett vissza az Atomnál töltött időre Baki. 

- A szerződésem azonban lejárt és szerintem nem mondok újdonságot azzal, hogy a zalaegerszegi és a paksi folytatás volt a kalapban, de különböző okokból egyik csapattól sem érkezett megkeresés. A ZTE másokkal képzelte el a jövőt, míg Pakson még az sem volt biztos, hogy lesz csapat. Eközben felkeresett Monok Tibi és egy szimpatikus jövőképet vázolt fel, amire nagyon szívesen mondtam igent - beszélt az okokról a játékos. 

- Előreláthatólag a kispadról beszállva kell segítenem a csapatot, nagyjából olyan szerepkörben, mint Jancsikin tette azt az előző idényben. Ez valószínűleg több játéklehetőséget jelent, amivel az elejétől kezdve megpróbálok majd élni. Többek között ezért is fogadtam el a kaposvári ajánlatot - magyarázta. 

fotó, slide: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus