Berényi: Ez szégyenteljes volt, elnézést kérek mindenkitől

Ramirez: nehéz egy ilyen meccsről beszélni - Alekszics: nem vagyunk elkeseredve - Forray: a Sopron ahogy labdát kapott, azonnal triplát dobott - Pipan: tudjuk, hogy a lényeges meccsek ezután következnek. 

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Szolnoki Olaj KK 96-71

Gasper Okorn: Gyengén kezdtünk, ráadásul Juvonte Reddic korai kiesésével sok lepattanót engedélyeztünk ellenfelünknek. A második félidei teljesítményünk már jobban tetszett, jó tempóban kosaraztunk, jól dobtunk. Ilyen játékkel kellene kirukkolnunk a folytatásban is.

Dragan Alekszics: Jó mérkőzést játszottunk, mindkét csapat nagy energiákat mozgósított. Igyekeztünk kevés faulttal kosárlabdázni, és időnként azért tartottuk a tempót a szombathelyiekkel, ám a Falco a tripláival szétszedte a védekezésünket. Nem vagyunk elkeseredve – várjuk, hogy visszatérjenek a sérültjeink.

KTE-Duna Aszfalt - Sopron KC 96-105

Forray Gábor: Gratulálok a Sopronnak, jól játszottak. De gratulálok a hazai csapatnak is, mert jól játszottunk. Sok triplát kaptunk. Jól játszott a Sopron. Nem tehetek szemrehányást a fiúknak. Mindent kiadtunk magunkból, amit csak tudtunk. A Sopron labdát kapott és azonnal triplát dobtak. Köszönöm a szurkolóknak a biztatást.

Sabáli Balázs: Szeretnék gratulálni a csapatomnak. Jó ritmusban kezdtünk. Sok olyan eladott labdánk volt, amiből a Kecskemét gyorsan tudott indítani, így megbomlott a rendszer és a rotáció. Nem mehetünk bele ész nélküli rohanásba, meg kellett találni, hogy hol gyengébb a Kecskemét. A győzelmünkhöz nagyban hozzájárult, hogy nagy százalékkal dobtuk a triplákat.

Kemal Karahodzic: Gratulálok a Sopronnak, két napunk van felkészülni a nagyon fontos Paks elleni meccsre, remélem akkor jobbak leszünk.

Molnár Marcell: Úgy gondolom jól kezdtük a mérkőzést. A védekezésünk nem volt az igazi, de jól dobtuk a pontokat így tudtuk tartani magunkat. A második félidőben remekül dobtunk kintről, bentről.

Atomerőmű SE - DEAC 118-80

Jan Pavlík: Nem voltam egyszerű helyzetben, hiszen Dzunic mester reggel közölte, hogy nem fog tudni ma csatlakozni a csapathoz. Első sorban szeretnék gratulálni a játékosoknak, az én feladatomat nagyon megkönnyítették és nyílván Bánénak is jár a gratuláció. Jó úton haladunk most, Báne abszolút tudja hogy mit csinál és hogyan lehet használni a játékosokat. Azt azért szeretném megjegyezni, hogy százból egy ilyen mérkőzés van, ritkán látni ilyen teljesítményt az első félidőben, sajnálom, hogy pont a DEAC volt ennek az áldozata, de nem hiszem, hogy a jövőben ne tudnának ebből felállni, hiszen egy minőségi csapatról beszélünk. A második negyedben extázisban játszottunk, még egyszer köszönöm a játékosaimnak, hogy így álltak hozzá. A harmadik negyedben nem volt megfelelő a védekezés, 30 pontot kaptunk. Ha komoly eredményeket akarunk elérni akkor ezt nem engedhetjük meg magunknak. A Debrecennek további sikereket kívánok, nem egyszerű helyzetben vannak de nagyon jó csapatról van szó.

Berényi Sándor: Azt gondolom, hogy szégyenteljes volt az első félidő és ezúton szeretnék elnézést kérni mindazoktól, akik szurkolnak a klubnak vagy a klubnál dolgoznak. A felelősséget nekem is és a csapatnak is vállalnia kell. A második félidő inkább a büszkeségünkről szólt, sajos esélyünk sem volt még megközelíteni sem a Paksot. Gratulálok az ASE-nak és további sok sikert nekik, remélem, hogy mi még fel tudunk állni és Zalaegerszegen megmutatni azt, hogy mire képes ez a csapat.

Szalai Milán: Elsősorban szeretném megköszönni a klubnak, hogy bizalmat adott nekem, nagyon nagy dolog ez számomra, ráadásul ezen a mérkőzésen szereztem életem első hárompontosát az NB I-ben. Már az első félidőben sikerült nekünk diktálni az iramot, hamar át tudtuk venni a vezetést és innentől kedzve nem votl megállás. Véleményem szerint erős volt a védelmünk, sok gyorsindítást tudtunk csinálni, amiből rendre jöttek a kosarak. Sok volt nálunk is a beteg a héten, Eilingsfeld János is úgy vállalta a mérkőzést, hogy pár napja még lázas volt. A következő megmérettetésünk a Kecskemét ellen lesz, nincs idő a pihenésre, megyünk tovább.

Bognár Kristóf: Elég nehéz megszólalni egy ilyen mérkőzés után, először gratulálnék a Paksnak, teljesen megérdemelt győzelmet arattak, véleményem szerint kívül-belül felűlmúltak minket, minden téren jobb teljesítményt nyújtott a hazai csapat ezen az estén. Az első félidő volt katasztrófális számunkra, a második félidőben úgy ahogy össze tudtuk szedni magunkat, de ez kevés volt idegenben. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, nem jött a csapattal két meghatározó játékosunk sem , de ennél mindenképpen sokkal több kellett volna a csapattól. Megyünk tovább, kemény mérkőzések jönnek, igyekszünk majd kijavítani ezt a mérkőzést.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Alba Fehérvár 75-68

Andjelko Mandics: Védekezésünk szinte egész meccsen jól működött, támadásban akadozott a játékunk az utolsó percekre. Többet játszattam a kezdőcsapatomat, mert az volt a cél, hogy nyerjünk, hiszen fontos feladatok várnak még ránk, már legközelebb, a TF ellen is. Irányító-poszton akadtak problémáink, de Boltics megoldotta, remélhetőleg ebből tudunk építkezni a folytatásra. Talán a legstabilabb meccsünket játszottuk az utóbbi időben.

Jesus Ramírez: Nehéz egy ilyen meccsről beszélni, ahol az egyik fél ilyen kevés energiával játszik. Mindezzel együtt is fiataljaink sok időt tölthettek a pályán, nekik szerettünk volna lehetőséget biztosítani.

Nenad Sulovics: Közel harminc percig jól játszottunk, utána már kevésbé. Fontos volt a győzelem, mert ebből kell építkeznünk a ránk váró feladatra, azaz a TF elleni play-outra.

Takács Martin: Az elején sokat hibáztunk, kevés energiával mentünk bele a meccsbe, sok támadólepattanót engedtünk az ellenfelünknek, így hátrányba kerültünk. Gratulálok a Szegednek a győzelemhez!

Kaposvári KK - Serco - TF-BP 86-81

Fekete Ádám: Jól küzdött a TF, nem játszottak rosszul. Más-más motivációval érkezett a két csapat erre a mérkőzésre. Nem a legjobbunkat hoztuk, de az önbizalom és a stabilitás megvolt a csapatunkban. Jól szállt be a játékba Bogdán Benedek is, és igen célunk az, hogy szeretnénk több lehetőséget biztosítani a fiataloknak. Ugyanakkor ne feledjük, hogy ez kulcsmeccs volt számunkra a bennmaradáshoz. Ez a csapat így is komoly játékerőt képvisel. Köszönjük a szurkolóink támogatását!

Ales Pipan: Gratulálok az edzőkollégámnak a győzelemhez! Volt sanszunk a mérkőzésen a győzelemre is, ám a találkozó végén a koncentráció hiányát láttam játékosaimon. Ez okozta vereségünket. Tudjuk, hogy a lényeges összecsapások csak ezután következnek számunkra. 

Bogdán Benedek: Gratulálok a TF-nek jó meccset játszottunk. Az elején kicsit nehezen indultunk és több, mint tízzel is vezetettek a vendégek. Aztán összeszedtük magunkat és sikerült behúzni ezt a fontos győzelmet. Az utolsó három percben jó döntéseket hoztunk.

Krnjajski Boris: Gratulálok a Kaposvárnak a győzelemhez! Sikerült jól kezdeni a mérkőzést mind támadásban, mind védekezésben. Utána érthetetlenül szétestünk és feljött az ellenfél, fordított a végén pedig már nem volt esélyünk.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus