Constantinides megint a szégyent említette, az Olaj készül a döntőre

Dzunics szerint az ALba-játékosoknak is jár a dicséret, Szekulovics azt mondta, hogy nagy szükségük volt a szurkolóikra. 

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Alba Fehérvár 86–82

Szrecsko Szekulovics, Falco (nso.hu): Nagyon nagy szükségünk volt a szurkolóinkra! Mert jobban kezdett az Alba, jobban dobott, a meccs nagy részében vezetett is – ellenfelünk az első félidőben extrán célzott távolról. De a hajrá a miénk volt, és kiharcoltuk a győzelmet! Székesfehérváron megpróbáljuk lezárni a párharcot.

Dzunics Braniszlav, Alba (nso.hu): Jó meccset vívtunk, a találkozó nagy részében jól is játszottunk, a végjátékban azonban a Falco pontosabb volt. Gratulálok a Falcónak, megérdemelten nyert, de az én játékosaimnak is jár a dicséret, mert nagyot harcoltak. Volt esélyünk nekünk is a győzelemre.

Szolnoki Olaj KK – Egis Körmend 102–59

Dragan Alekszics, Szolnok (nso.hu): Kettő–nullás vezetésünk után fontos volt, hogy koncentráljunk, ne essen szét a játékunk. Ami szerencsére nem történt meg, hiszen csapatunk nagyon jól játszott a mérkőzésen. Hozzáteszem, ilyen atmoszférában nem is lehet rosszul játszani. Készülünk a döntőre, habár még nem ismerjük ellenfelünket.

Antonis Constantinides, Körmend (nso.hu): Elismerésem a szolnoki csapatnak, amely reális győzelmet aratott a párharcban. Az az igazság, hogy a szolnoki együttes jó csapat, mi pedig nem tudtuk pótolni hiányzóinkat. Teszem hozzá, hogy akik pályára léptek, rosszul játszottak, és ez a játék, amiből kialakult ez a végeredmény, szégyen mindannyiunk számára.

Dragan Alekszics és Kendrick Perry a sajtótájékoztatón:

fotó: kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus