Csorvási Milán a nagyobb szerep miatt igazolt Kaposvárra

Az állandóság miatt írt alá két évre. 

A Kaposvári KK szurkolói honlapja kérdezte a csapat új centerét, Csorvási Milánt arról, hogy miért is igazolt Somogyba, mit vár a következő szezontól.

"Azért döntöttem a Kaposvár mellett, mert szeretnék többet játszani, nagyobb szerepet vállalni a pályán és ezen kívül Nikola személye is sokat számított. Úgy érzem, hogy Kaposváron minden adott ahhoz, hogy jó szezonunk legyen. A két év elsősorban azért mert fizikálisan érzem magamon, hogy még kettő évet biztos tudok magamhoz mérten magas szinten játszani. Másodsorban pedig azért mert feleségemmel és két kislányommal érkezünk Kaposvárra és miattuk fontos az állandóság" - mondta Csorvási Milán a kaposvarikosar.hu-nak.

"A legfontosabb hogy a csapattal minél jobb helyezést érjünk el! Szeretnék bizonyítani magamnak is. Fizikálisan és védekezésben egyaránt van hova fejlődni, de viszonylag képzettnek és csapatjátékosnak tartom magam. Azon fogok dolgozni, hogy minél nagyobb szerepet vállalhassak. Támadásban az alsó posztis játékban lehet nagyobb szerepem, védekezésben pedig megpróbálom megcsinálni legjobb tudásom szerint az edző által kérteket" - tette hozzá az erősségeit, gyengeségeit,  terveit firtató kérdésekre.

fotó: Kaposvári KK

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus