Dramicsanyin otthon érzi magát Jászberényben

Rasztko Dramicsanyin már a negyedik szezonját kezdi meg a jászsági csapatnál, a jksedrukker.hu készített vele interjút.

A szurkolók nagy örömére a 2014/2015-ös szezont is a JKSE-nél töltöd. Miért döntöttél úgy, hogy itt folytatod pályafutásodat?

Nem szerettem volna váltani és messzebbre költözni, Jászberényben itthon érzem magam. Úgy láttam, a csapatnak segítségre van szüksége, és ez még egy érv volt a maradás mellett.

A tavalyi, rosszabbul sikerült bajnoki szereplés után jelentősen átalakult a keret. Szerinted mennyire csiszolódott már össze a társaság? Mi a véleményed az új csapattársakról?

Az idei keret nagyszerű srácokkal állt össze, és úgy gondolom, hogy képesek leszünk jól játszani és jó eredményt is elérni. Szeretem, ahogyan gyakoroljuk a dolgokat és én elégedett vagyok ezzel. Minden héten játsszunk egy meccset, így elég időnk van a gyakorlásra.

Mit vársz a bajnokságtól? Szerinted hányadik helyre érhettek oda a végén?

Még nem teljes nálunk a névsor, még nagyon hiányolunk egy centert. Remélem a vezetőség meg fogja találni a megoldást erre. A célunk a biztos bennmaradás az első osztályban, illetve ha kapunk esélyt, hogy bekerüljünk a rájátszásba, mi élni fogunk vele.

Milyen fajta zenét hallgatsz? Van esetleg kedvenc magyar zenéd?

Szeretem a house-t, illetve a rapzenét, de ez a hangulatomtól függ leginkább. Szeretem a magyar zenéket, különösen Kis Grofót és Jollyt.

Mivel töltöd mostanában a szabadidődet? Vannak kedvenc helyeid a városban vagy a környéken, ahová szívesen visszatérsz, illetve ahol jól érzed magad?

A szabadidőmben otthon vagyok, internetezek, pihenek, vagy alszok. Amikor két edzésünk van egy nap, akkor nincs túl sok időm pihenni. Amikor pedig teljes szabadnapunk van, akkor leginkább Budapestre szeretek menni.

Mit üzennél a szurkolóknak?

Üzenetem ugyanaz, ami legutóbb is: HAJRÁ JKSE!

fotó és slide: jttv.hu
forrás: jksedrukker.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus