Forray szerint Dzunics anyázott, utóbbi mosolyogva otthagyta

Érdekes dolog hangzott el a KTE-Paks sajtótájékoztatóján, Forray szerint Dzunics anyázott a meccs után - Ivkovics szerint gyerekes hibákat követett el a Kaposvár.

Nyilatkozatok a péntek esti KTE-Atomerőmű SE és Kaposvár-DEAC mérkőzésekről:

KTE-Duna Aszfalt - Atomerőmű SE 99-105

Forray Gábor: Gratulálok a Paksnak. Gratuláció jár a csapatomnak is, hiszen tetemes hátrányból visszajöttünk a hajrára. Mondhatom talán, hogy egylabdás meccs volt, a végén a Paks higgadtabb maradt. Nézői szempontból egy élvezetes meccs volt, jó hangulatot teremtettek. Viszont mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy én nem tűröm el, hogy az ellenfél edzője szidalmazza a játékosomat. Ez elfogadhatatlan.

Branislav Dzunic: Nagyon kiélezett meccset nyertünk meg. A Kecskemét ellen mindig ilyen meccseket sikerül játszanunk. Gratulálok mindkét csapatnak a mai teljesítményhez. A sajátjaimnak a győzelemhez, a hazaiaknak pedig, hogy megmutatták ismét, hogy egy nagyon szervezett csapat.

Marko Derasimovic: Úgy gondolom, hogy egy nagyon jó meccset láthattak a szurkolók. Sajnálom, hogy így kaptunk ki. Gratulálok a Paksnak. A szurkolóinknak köszönjük a biztatást.

Lóránt Péter: Gratulálok mindkét csapatnak. Egy nagyon élvezhető meccs volt szurkolói szemmel. Köszönjük a paksiaknak, hogy ennyien elkísérték a csapatot. Örülünk a sikernek, pláne, hogy Kecskeméten még csak a Falco tudott nyerni.

A sajtótájékoztató felvétele, ahol jól látszik a feszültség:

Kaposvári KK - DEAC 92-94

Sztojan Ivkovics: Sokkal többet kaptam a csapattól, mint gondoltam. Továbbra is voltak gyerekes hibáink, amik egy nálunk erősebb csapat ellen nem férnek bele. A játékosok a faultot emlegetik a meccs végi szituációnál, de ha nyerni akarunk, akkor be kell zsákolni az ilyen helyzeteket. Más hiányérzetem nincs, látszik hol van a problémánk. Azon kell dolgoznunk, hogy a kiegészítő játékosok fejében helyre álljon a rend és, elérni, hogy ha egyedül vannak dobják rá a labdát. Ezzel a játékkal a mi szintünkön lévő csapatokat verni fogjuk, A jobb csapatokat a kiegészítő játékosok teljesítményével tudjuk, ehhez nekünk edzőknek kell pluszt adni.

Kovács Adrián: Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk itt Kaposváron, főleg az edzőváltás után. Tudtuk, hogy a hazai csapat extra energiát visz mind a támadásba, mind a védekezésbe és ez így is történt. Dicséret illeti a csapatomat, az első negyedet az első negyedet leszámítva. Akkor Norfleet extrát nyújtott, ez ellen nem jól védekeztünk. Tudtunk váltani és agresszívebb lett a védekezésünk. Jó volt a kommunikációnk, csapatként kosárlabdáztunk. Mérkőzések óta viszontlátom, hogy nagyon együtt van a csapat, örömteli kosárlabdát játszunk.

Jure Lalic: Sok jó dolgot mutattunk a pályán, de volt sok hibánk is, amin dolgoznunk kell a folytatásban. Hiszem, hogy idővel jobbak leszünk. A Debrecen egy erős csapat, remekül védekeztek.

Polyák László: Nagyon viszontagságos mérkőzésen vagyunk túl. Nagyon gyengén kezdtük az első negyedet. A védekezésünkben voltak hiányosságok, aztán a második negyedtől kezdtük összekapni magunkat. Láttuk, hogy ma a két amerikai hátvéd határozza meg a teljes játékot, rájuk próbáltuk kihegyezni a védekezést. A második félidőben javultunk a dobószázalékban és a támadó lepattanók terén is. Három-négy meccs óta jobban tudunk együttműködni csapatként, ez okozta a győzelmünket.

A sajtótájékoztató két részletben:

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus