Jobban triplázó csapat lehet idén az Alba

A tavalyi légiósok közül Trevis Simpsont és Chris Hortont is szerették volna megtartani, de egyik sem sikerült.

Simon Balázs, az Alba Fehérvár klubigazgatója a Bajnokok városában elmondta, hogy a tavalyi légiósok közül a klub Trevis Simpsont és Chris Hortont is szerette volna megtartani, de végül egyiküket sem sikerült - Simpsonnál nem igazán tudják az igazi okot, hasonló pénzért igazolt el, Horton viszont jobb anyagi feltételekkel igazolt jobb bajnokságba.

Keller Ákost természetesen szerették volna megtartani, nagyon sokáig tárgyaltak vele, minden követ megmozgattak ennek érdekében, de elfogadták, hogy ő most külföldön szeretne kosárlabdázni. Büszkék rá, örülnek neki, hogy sikerült egy ilyen csapathoz igazolnia, sok sikert kívánnak neki.

Ami az irányító posztot illeti: Dzunics Braniszlav olyan játékost szeretett volna, aki sokkal inkább irányítja a csapatot, hiszen bár Kasey Hill remekül teljesített, de inkább ösztönből dolgozott, kevésbé szervezett, emiatt hullámzó volt a játéka. Kyron Cartwrightot választották, ő meg is érkezett és az eddigiek alapján amit szerettek volna, azt tudja majd hozni.

Minden külföldi játékosnál Dzunics Braniszlav mondta ki a végső szót és fontos volt számára, hogy jól dobjanak kintről, mert az elmúlt két évben ez nem mindig volt igaz, ami sokszor hátrányt jelentett

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus