Kovács Ákos végre aranyat akar nyerni

Az Alba Fehérvár új irányítója, Kovács Ákos beszélt arról, hogy milyen volt közel egy évtized után nem Pakson kezdeni a felkészülést, hogy ismeri-e Székesfehérvárt, hogy kivel milyen viszonyt ápol a fehérvári keretből, illetve hogy mi vonzotta igazán az Albához.

Az Alba Fehérvár új irányítója, Kovács Ákos a feol.hu-nak adott interjút, amelyben elmondta, hogy nem érzett semmi szokatlant a felkészülés kezdetén attól függetlenül sem, hogy közel egy évtized után hagyta el Paksot - hónapokkal korábban elkötelezte már magát a bajnok és kupagyőztes együtteshez, tudta, hova igazol. Mesélt arról, hogy Tóth Péterrel Kecskeméten és Pakson is játszott együtt, az ASE-nál volt csapattársa Luka Markovics is, emellett ellenfélként ismeri Lóránt Pétert és Keller Ákost is, úgyhogy nem idegenek közé került.

Dzunics Braniszlav volt az edzője éveken keresztül, ismeri a klub stratégiáját és a tréner játékról alkotott elképzeléseit is. Az sem újdonság számára, hogy Kasey Hill-lel osztozik majd az egyes poszton, mivel a csapatoknak egy amerikai és egy magyar irányítója van, Pakson is ugyanez volt a helyzet. Elmondása szerint a paksiakkal hét érmet gyűjtött a hazai porondon, három ezüstöt és négy bronzot, de most már aranyat szeretne - úgy érzi, erre az Albánál meg is lesz az esélye.

Az interjút teljes egészében a feol.hu-n olvashatjátok el, amelyben azt is megtudhatjátok, mennyire ismeri Kovács Székesfehérvárt!

Foto, Slide - Horog László, feol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus