Rosco Allenre büszke a családja, hogy ott lesz az Eb-n

Rosco Allennel készített interjút a Nemzeti Sport, amelyben beszélt fogadtatásáról, az első benyomásokról, a sérüléséről, új csapatáról, a Boston Celticsről, illetve az Eb-ről.

A válogatotthoz csatlakozó Rosco Allennel készített interjút Bobory Balázs, a Nemzeti Sport újságírója, amelyben több témát is érintettek.

Allen szerda este érkezett Magyarországra, csütörtökön pedig már együtt melegített a válogatottal a második Szlovákia elleni felkészülési meccsre - elmondása szerint fáradt volt, de nem kell sok idő az átállásra. Nagyon kedvesen üdvözölték, ő pedig mindent meg fog tenni a csapatért - négy éve már részt vett a felkészülésen, akkor egy csapatban dolgozott Tóth Norberttel, Tóth Ádámmal, Wittmann Krisztiánnal, Vojvoda Dáviddal és Keller Ákossal, Pongó Mátét pedig az utánpótlás válogatottakból ismeri.

Korábbi sípcsonttöréséről annyit mondott, hogy szinte már teljesen elfelejtette, a teste teljesen egészéges, és rengeteget dolgozott azért, hogy a felépülési idő lerövidüljön. Azért a Teneriféhez írt alá, mert a spanyol bajnokságban is az erősebb csapatok közé tartozik a gárda, Bajnokok Ligája induló, és nem mellesleg Tenerife nagyon szép hely - előrelépésként tekint erre karrierjében. A Boston Celticsnél az NBA nyári ligájában nagyon jól érezte magát, amikor játszott, és úgy érzi, sikerült élnie a bizalommal, több csapat is jelezte neki, hogy figyelni fogják most következő idényét. Pár napot pihent Kaliforniában, mielőtt Magyarországra érkezett volna, de a feszített tempó nem zavarja, mert a sérülésénél pihent eleget.

Az Európa-bajnoksággal kapcsolatban azt mondta, hogy nagyon büszke rá a családja, hogy a nemzeti csapatban játszhat a kontinensviadalon, és ő is boldog - keményen fog dolgozni, és sikeres akar lenni a válogatottal.

A teljes interjút a mai nyomtatott Nemzeti Sportban olvashatjátok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus