Takács Norbert és Kámán Tamás a Sopron - ZTE-ről

Kevés pontot hozó, küzdelmes mérkőzésen rajt-cél győzelmet aratott a Sopron KC az összecsapás előtt még veretlen ZTE ellen. A lefújás után az egyik soproni hős, Takács Norbert, illetve a zalaiak rutinos bedobója, Kámán Tamás nyilatkoztak honlapunknak.

A hazaiaknál a végjátékban lépett elő az addig hatékonyan védekező Takács Norbert. A bedobó két kosarával lényegében bebiztosította csapata győzelmét, s a meccs korábbi szakaszában 2 támadó lepattanót "kapart" össze: - Jól kezdtünk, s jelentős előnyt szereztünk. A folytatásban küzdelmes játék mellett, bár rosszul dobtunk, a jó védekezésünkkel tartottuk előnyünket, no meg azzal, hogy most végre sikerült jó néhány indításos kosarat szerezni. A ZTE zónája ellen nem játszottunk jól, ezzel versenyben maradt ellenfelünk, de szerencsére a végén sikerült átlendülnünk a holtponton, s összességében magabiztos győzelmet arattunk.

Az első félidő végén a rutinos, Paksról Zalaegerszegre visszatérő Kámán Tamás két triplával próbálta versenyben tartani az egerszegi csapatot. Elismerte, a jobb csapat nyert: - Gyengén kezdtünk, majd futottunk az eredmény után. Sajnos ezúttal sem a kezdőktől, sem pedig a padról nem volt olyan játékosunk, aki átlagon felüli teljesítményt nyújtott volna, de persze ebben a Sopron jó védekezése is közrejátszott. Gyengén játszottunk, megérdemelten nyert a Sopron.

Fotó: ztekosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus